Turkcell'den iki yeni Turkcell PDA

Turkcell'den iki yeni Turkcell PDA

Turkcell, cep telefonunu mobil bilgisayara dönüştüren TurkcellPDA'in iki yeni modelini müşterilerinin hizmetine sunuyor. Üstelik yeni PDA’lerle 3 ay boyunca 10 MB’lık Ekonomik İnternet Paketi de hediye. Turkcell, PDA pazarında dünya lideri HTC’nin iki yeni modelini Turkcell ayarları hazır olarak kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Modern hayatın tüm iletişim ve eğlence ihtiyaçlarına cevap veren TurkcellPDA’ler, ofis dışından e-postaları cevaplandırma, ekli dosyalarda ve ajanda bilgilerinde güncelleme yapma ve birçok ofis uygulamasına erişimi mümkün kılıyor. HTC S620

Yeni TurkcellPDA'ler gelişmiş bir cep telefonunda bulunan yüksek çözünürlüklü kamera, MP3, Bluetooth, üstün ses kalitesi, modern tasarım ve kurulum kolaylığı gibi özellikleri de içinde barındırıyor. TurkcellPDA alan müşterilere üç ay boyunca ayda 10 MBlık Ekonomik İnternet Paketi hediye ediliyor (10 MB ile yaklaşık 1000 e-posta veya 350 gazete sayfası okunabiliyor). Müşteriler üç ayın sonunda istedikleri İnternet Paketi’ne üye olarak e-postalarına ve internete ulaşmaya devam edebilirler.

İki yeni PDA ile şirket e-posta sunucusu kayıtlarında arama yaparak, TurkcellPDA’de kayıtlı olmayanların iletişim bilgilerine ulaşmak da mümkün. Hem de Turkcell’in yaygın EDGE kapsaması sayesinde e-postalara ve internete çok daha hızlı ulaşılıyor. İki yeni TurkcellPDA'den S620 hafifliği, 220 saate uzayan stand by süresiyle birlikte Java uygulamalarına da olanak sağlayan yapısıyla dikkat çekiyor. P4350 modeli ise 2.0 MP kamera ve video kayıt özelliğiyle öne çıkıyor. Aboneler, yeni TurkcellPDA'lere TurkcellExtra’lar, Turkcell Abone Merkezleri ve KVK mağazalarından ulaşabiliyor. Tavsiye edilen satış fiyatları S620 için KDV dahil 555 Euro ve P4350 için KDV dahil 680 Euro.

Mobilize Bilgi
PDA nedir? (Personal Digital Assistant)
Kişisel Dijital Asistan. Avuçiçi bilgisayar. Küçük, kompact bir yapıda, dokunmaya hassas bir ekrana sahip, klavyesiz bir sistem. Veri girişi için özel bir kalem kullanılıyor.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 12.05.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler