Operatörlere güzel haber: HP-Tekelec el ele

Operatörlere güzel haber: HP-Tekelec el ele

Telekom operatörlerine yönelik yazılım çözümleriyle faaliyet alanını genişleten HP OpenCall Yazılım Bölümü, yeni nesil sabit, mobil ve paket ağları için yüksek performanslı ağ uygulamaları gerçekleştiren Tekelec ile bir iş ortaklığına imza attı. Bu ortaklık çerçevesinde, IP multimedya alt sistemleri tabanlı multimedya hizmetlerinin yaygınlaşması hızlandırılıyor. HP-Tekelec işbirliği, servis sağlayıcıların, geleneksel gelir kaynaklarının azalması ve altyapı maliyetlerinin artması nedeniyle ortaya çıkan sorunları, IMS (IP Multimedya Sistemi) hizmetleri aracılığıyla çözmelerini sağlıyor. Yeni nesil uygulamalara yönelik HP OpenCall HSS ve Tekelec TekCore operatör çözümü, ATCA (Advanced Telecom Computing Architecture) standartlarına dayalı HP blade sunucuları ile çalışıyor. Çözüm, kablosuz, kablolu ve geniş bant ağları kapsayan abone merkezli hizmetler verilmesine yönelik IMS ana ağ altyapısı, servis sağlayıcıları, işlem ve iş destek sistem bağlantıları ve uygulama hizmetlerini içeriyor. Ayrıca, Tekelec ve HP, ortak IMS tabanlı çözümün yeni unsurlarına yönelik denemelerini geliştirmek için servis sağlayıcılarla da birlikte çalışıyor.

LG Chocolate HP OpenCall Yazılım Bölümü hakkında
HP OpenCall, yeni nesil ses, veri ve tümleşik hizmetler geliştirmeye ve uygulamaya yönelik pek çok platformdan oluşuyor. Bireysel ve toplu iletişim, gelişmiş mesajlaşma, eğlence ve bilgi uygulamaları için sektör lideri çözümler sunan HP OpenCall platformları, tüm iletişim ağlarında kullanılabiliyor. HP OpenCall’un sunduğu çözümler ve iş ortaklıkları, bilgi teknolojilerinin sağladığı çevikliği ve değerleri, hizmetlere de yansıtıyor. HP OpenCall, güçlü ürünleri ve zengin hizmet portföyüyle operasyonel maliyetleri azaltarak verimliliği yükseltiyor, yeni servislerin hızlı ve kolay bir şekilde sunulmasını sağlıyor, kârlılığı artırıyor. Dünyanın en büyük 50 servis sağlayıcısından 40’ı HP OpenCall çözümlerinden faydalanıyor.

Tekelec hakkında
Tekelec, tüm dünyada servis sağlayıcıların IMS ağlarına geçişini hızlandıran yüksek performanslı bir ağ uygulamaları şirketi. Ağ uygulamaları ve oturum kontrolünün kesişme noktalarındaki uygulamalar konusunda deneyim sahibi olan Tekelec, medya yönetimi ve ağ çözümleri yaratma konularında son derece etkili platformlar yaratıyor. Merkezi ABD’de olan Tekelec’in dünya genelinde araştırma ve geliştirme tesisleri ve satış ofisleri de bulunuyor.

Resimdeki telefon hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Mobilize Bilgi
Haber Arama: Sitemizde haber aramak için, Haberler sayfamızdaki “Haber Arama” aracından aramak istediğiniz kelimeleri yazarak istediğiniz haberlere ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.05.2007
Kaynak: Mobiletişim |Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler