Sabit telefonla cep telefonu kulaklıkta birleşti

Sabit telefonla cep telefonu kulaklıkta birleşti

Jabra tarafından piyasaya sunulan A7010 BT Hub ile hem sabit telefonlar hem de cep telefonları tek Bluetooth kulaklığa bağlanabiliyor. Dünyanın lider Bluetooth® cep telefonu kulaklığı ve mobil müzik aksesuarları markası Jabra, düzenlediği basın toplantısı ile yeni ürünlerini tanıttı. Daha önce GN Netcom markası altında satılan ve şirketin yeniden yapılanması sonucunda Jabra ürün portföyü içerisinde yerini alan profesyonel ofis kullanımına yönelik ürünlerini de toplantıda sergilendi.

JabraJabra tarafından piyasaya sunulan A7010 BT Hub ile hem sabit telefonlar hem de cep telefonları tek Bluetooth kulaklığa bağlanabiliyor. Böylelikle ister evde ister ofiste çalan hiçbir telefonu kaçırma derdi kalmıyor. A7010'u sabit telefonlarına bağlayan kullanıcılar gelen çağrıları Bluetooth kulaklıklarından çekebiliyorlar. A7010 sahipleri aynı anda cep telefonlarını da aynı kulaklığa bağlayarak tek kulaklık üzerinden her iki telefonlarına gelen çağrıları yönetebiliyorlar. A7010, aynı anda iki farklı Bluetooth'lu alete bağlanabilen tüm Jabra kulaklıklar ile kullanılabiliyor. Toplantıda en fazla dikkat çeken ürün ise, ünlü tasarımcı Timothy Jacob Jensen tarafından dizayn edilen, 24 ayar altın kaplama ve paslanmaz çelik olmak üzere iki farklı versiyonu bulunan Jabra JX10 Cara oldu.

Geliştirdiği kulaklık modelleriyle sektörde çığır açan Jabra, dünyanın en büyük tasarım stüdyolarından Jensen Design'ın Baş Tasarımcısı Timothy Jacob Jensen tarafından özel olarak hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilen Jabra JX10, Cara versiyonları ile teknoloji ve lüks kavramını yeniden yaratıyor. Şıklığın ve ihtişamın simgesi olarak sunulan Jabra JX10 Cara'nın 24 ayar altın kaplama ve paslanmaz çelik olmak üzere iki versiyonu bulunuyor. Jabra JX10 Cara'da Jabra'nın her zamanki üstün teknolojik özellikleri yerini koruyor. 14 gramın altındaki ağırlığı ile dünyanın en hafif kulaklıkları arasında olan Jabra JX10 Cara, şık ve kullanışlı tasarımı, 6 saatlik konuşma, 200 saatlik bekleme süresi ile tüm gün kesintisiz olarak konuşma rahatlığı sağlıyor.

Mobilize Bilgi
Cep telefonu almadan önce, sitemizdeki telefonlara yapılan yorumları mutlaka okuyunuz. Bu sayede, beğendiğiniz telefonu kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşmış olur ve telefonun üzerinde inceleme imkanı bulamadığınız özellikleri de yine kullananlar tarafından öğrenmiş olursunuz. İsterseniz siz de kullandığınız telefon hakkında yorum yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 8.05.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler