İnternet telefonu ile ücretsiz görüşme

İnternet telefonu ile ücretsiz görüşme

Doya doya çocuklarıyla konuşmak isteyip yüksek telefon faturaları nedeniyle bunu yapamayan anneler ve babaların yardımına USRobotics’in yeni telefonu yetişiyor. USR9630 model numaralı bu telefon, ev içinde normal bir ev telefonu olarak kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra, İnternet bağlantılı bir bilgisayar aracılığıyla dünyanın her yeri ile ücretsiz ve sınırsız konuşma imkanı sağlıyor.

USRobotics İnternet telefonuDiyelim ki, çocuğunuz Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde öğrenim görüyor ve kaldığı yerde İnternet bağlantılı bir bilgisayarı var. Anne babasının da evinde İnternet bağlantılı bir bilgisayar varsa tek kuruş ödemeden saatlerce konuşabiliyorsunuz. USR9630 telsiz telefonunuz varsa bunu bilgisayarın başında olmadan, elinizde mikrofon olmadan, kanepenizden, koltuğunuzdan, mutfağınızdan yani dilediğiniz her noktadan yapabiliyorsunuz. Cihazın sunduğu bir başka avantaj, normal Türk Telekom hatları için de kullanılabilmesi. Yani ev içinde cihaz kalabalığına yol açmadan, tek cihazla hem İnternet üzerinden, hem sabit hat üzerinden telsiz telefon konforuyla doya doya görüşebiliyorsunuz.

Kullanım kolaylığı ön planda
Ürünün kurulumu da kullanımı da son derece kolay. Genç-yaşlı herkesin rahatça kullanması dikkate alınarak tasarlanan telefonun baz istasyonuna dilerseniz 3 adede kadar ek ahize bağlamanız mümkün. Baz istasyonunun bilgisayara bağlantısı ise USB girişi üzerinden yapılıyor. Ürünler, Windows 2000 ve XP işletim sistemleriyle kullanılabiliyor.

Özellikleri:

  • Güçlü DECT 6.0 teknolojisi sayesinde 802.11a/b/g kablosuz ağ, Bluetooth cihazları ve diğer elektronik cihaz frekanslarını bozmadan çalışma
  • Uzun süreli konuşma için tasarruflu enerji kullanımı
  • Kapalı alanda 50 metre, açık alanda 300 metre konuşma menzili
  • Ahizeye entegre hoparlör ile ahizeyi kullanmadan görüşme yapabilme
  • Kendinden aydınlatmalı LCD ekran
  • Batarya ömrü göstergesi ve menzil dışı uyarı sinyali
  • Arayan numarayı gösterme
  • Sesin yankılanmasını engelleme

    Mobilize Bilgi
    Sitemizde bulunan yüzlerce telefondan beğendiklerinizi inceleyebilir, istediğiniz telefonlara yorum yazıp puanlama yapabilirsiniz. Yaptığınız yorumlar onaylandıktan sitemizde yayınlanır ve diğer kullanıcılar için ön bilgi oluşturur. İsterseniz sadece puanlama da yapabilirsiniz. Yorum sayfasında verdiğiniz mail adresini diğer kullanıcılar göremezler.



    Eklenme tarihi: 7.05.2007
    Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

    Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

  • Yorum Yap

    Yorum Yap
    * Ad - Soyad: E-Posta:
    * Mesajınız:

    Popüler Haberler