Samsung, Mardinli öğrencileri yeni okullarıyla buluşturdu

Samsung, Mardinli öğrencileri yeni okullarıyla buluşturdu

Samsung Electronics, Türkiye’deki sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Samsung, bu amaçla, TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) ile birlikte yürüttüğü “Yaşasın Okulumuz” kampanyası kapsamında, Mardin Kovanlı köyündeki bir ilköğretim okulunun yenilenmesini sağladı.

Kovanlı Köyü Samsung İlköğretim Okulu’nun 23 Mart günü gerçekleşen açılış töreninde Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar ve Derik Kaymakamı Cemil Kılınç’ın yanı sıra Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Selim Uran, Derik İlçesi Milli Eğitim Müdür Vekili Abdümenaf Bilgin, Samsung Electronics Türkiye Genel Müdürü C. S. Lee ve TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun hazır bulundu. Samsung Yaşasın Okulumuz kampanyası çerçevesinde geçtiğimiz yıl da Kahramanmaraş Hacıağalar Köyü İlköğretim Okulu’nun yenilenmesini sağlamıştı. Açılışta konuşan Samsung Türkiye Genel Müdürü C. S. Lee, dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca kişinin ortak tercihi olan Samsung’un sosyal sorumluluğa büyük önem verdiğini vurguladı. Lee şunları söyledi: “Samsung Electronics olarak iş dünyasında kaydettiğimiz başarıların topluma karşı sorumluluklarımızı daha da artırdığının bilinciyle eğitime destek vermeyi sürdürüyoruz. Bu çerçevede Kovanlı Köyü Samsung İlköğretim Okulu’nun yenilenmesine destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

Mobilize Bilgi
Sitemizde bulunan yüzlerce telefondan beğendiklerinizi inceleyebilir, istediğiniz telefonlara yorum yazıp puanlama yapabilirsiniz. Yaptığınız yorumlar onaylandıktan sitemizde yayınlanır ve diğer kullanıcılar için ön bilgi oluşturur. İsterseniz sadece puanlama da yapabilirsiniz. Yorum sayfasında verdiğiniz mail adresini diğer kullanıcılar göremezler.



Eklenme tarihi: 4.05.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler