Gmail mobil yeni sürümü ile telefonda

Gmail mobil yeni sürümü ile telefonda

Google, Türk mobil telefon kullanıcılarının telefonlarına yükleyebilecekleri Gmail mobil uygulamasını başlattı. Google'den yapılan açıklamaya göre, Gmail'in mobil uygulaması, Gmail kullanıcılarının e-postalarına istedikleri zamanda ve yerde ulaşabilmelerini tamamen yeni bir yolla sağlıyor. 2005 yılında kullanıma sunulan mobil web tarayıcısıyla bağlanılabilen mevcut servisle kıyaslandığında geliştirilmiş yeni sürüm ile çok daha hızlı ve rahat şekilde e-postalara ulaşılabiliyor ve kullanıcılara Gmail'in masaüstü arayüzüne yakın bir ortam sunuluyor.

Gmail GmobilGoogle, EMEA Bölgesi Pazarlama Müdürü Yonca Dervişoğlu Brunini'ye göre, mobil telefonlarda kullanılan Gmail kullanıcıların bilgilerine istedikleri zaman ve istedikleri yerden ulaşmaları için büyük esneklik sağlıyor. Gmail mobil uygulaması kullanıcılarımıza daha fazla özgürlük ve özel ya da profesyonel çevreleriyle iletişim kurmak için daha fazla seçenek veriyor. Aynı zamanda kullanıcılar gönderdikleri ya da aldıkları e-posta bilgilerine hareket halindeyken ulaşabiliyor. Mobil telefonlardan ulaşılabilen Gmail, kullanıcının web tabanlı Gmail hesabı ile tamamen uyumlu. E-postaları okumak, cevaplamak, arşivlemek ve aramak son derece basit. Fotoğraflar, PDF ve metin dosyaları gibi eklentileri görüntülemek mümkün. Kullanıcılar arama menüsüne girip, arama konusunu yazarak saniyeler içinde Gmail arşivlerine erişebilecek. Uygulama ücretsiz (Data planına ve servis sağlayıcıya göre mobil data ücreti oluşabilir) ve kullanıcılar Gmail hesaplarına mobil telefonlardan ulaşırken reklamlarla karşılaşmayacak. Gmail'in mobil uygulamasının bütün özelliklerinden faydalanabilmek için Java yüklü bir telefonla data servislerine erişim gerekiyor. Türkiye'de bu özelliklere sahip telefonu olan kullanıcılar, telefonlarından http://gmail.com/app adresine girerek, uygulamayı yükleyebilirler.

Mobilize Bilgi
Eğer Google Mail (Gmail) kullanıcısı iseniz, posta servisi ayarlar menüsünden “Web Klipleri” seçeneğine tıklayarak yeni haber grupları oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu haber gruplarından gelen ilgili başlıklar posta kutusunun üzerinde görüntülenir. Haber gruplarınıza Mobiletişim’i eklemek için “Web Klipleri” kaynak kısmına “http://www.mobiletisim.com/rss.asp?tip=haberler” yazmanız yeterli olacaktır.



Eklenme tarihi: 2.05.2007
Kaynak: CNN Türk

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler