MOTOKRZR K1'in ateşi heryeri saracak

MOTOKRZR K1'in ateşi heryeri saracak

Motorola’nın stil ve yenilikçilik anlayışını temsil eden cep telefonu modeli MOTOKRZR K1’in ateş kırmızısı rengindeki yeni versiyonu Türkiye’de de satışa sunuldu. Motorola, son dönemde çok konuşulan yeni tasarımı MOTOKRZR K1’in mavi, siyah ve gri renklerinin ardından kırmızı renkli versiyonunu da Türk kullanıcılarının beğenisine sundu. Magnezyum alaşımlı parlak kromdan üretilen dış korumaya ve sertleştirilmiş cam kaplamaya sahip MOTOKRZR K1, artık ateş kırmızı rengiyle de gönülleri saracak.Kusursuz formunun yanı sıra zengin multimedya donanımıyla da iddialı olan MOTOKRZR K1’in; 2 mega piksel dijital kamerası, stereo Bluetooth® kulaklık desteği, geliştirilmiş telefon rehberi, yeni mesajlaşma uygulamaları, entegre müzik çaları ve 1GB’a kadar yükseltilebilir hafızası bulunuyor.Motorola KRZR K1

Mükemmel tasarım
İnce yapılı MOTORAZR’ın tasarım dilini yansıtan MOTOKRZR K1, sade ve ince ayrıntılarla bezenmiş ve şık bir metalik cilayla kaplı. Son on yılın en çok beğenilen tasarımları temel alınarak üretilen MOTOKRZR K1, ince tasarımı kapaklı formla bir araya getiriyor. Yalnızca 16mm. kalınlığında, 42mm. genişliğinde, 103mm. boyunda ve çok hafif olan MOTOKRZR K1, kolayca taşınabiliyor.

Seçkin donanım
Üstün formu zengin işlevsellikle bir araya getiren MOTOKRZR K1, birçok multi medya özelliği barındırıyor. 8x zoom özelliğindeki 2 mega piksel kamera ve video çekme/oynatma özellikleriyle anları ölümsüzleştiren MOTOKRZR K1, kullanışlı dahili MP3 çaları, uçak modu özelliği, stereo Bluetooth® kulaklık ve mikrofon seti desteği, MicroSD kart yuvası gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Uluslararası bağlanabilirlik
Dünyanın herhangi bir yerine sorunsuz bağlanabilmeyi sağlayan MOTOKRZR K1, dünya çapında dört bant işlevselliği, yüksek hızda internette gezinme ve dosya indirme amaçlı EDGE teknolojisini kullanıyor.

Motorola KRZR K1Zarif ve zahmetsiz
Uyumlu Bluetooth® cihazlara bağlantı rahatlığı sağlayan MOTOKRZR K1, Bluetooth® kablosuz teknolojisi aracılığıyla hands-free konuşma, zahmetsizce metin girebilmek üzere geliştirilmiş sözlüklü metin girişi, sesle arama ve sesli not özelliklerini içeren ses fonksiyonları sunuyor. Tasarım, işçilik ve işlevselliği kusursuz bir biçimde dengeleyen MOTOKRZR K1, bir mobil cihazdan beklenen tüm işlevleri yerine getiriyor.

Motorola KRZR K1 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
EDGE nedir? Enhanced Data Rates for Global Evoluation (EDGE) network kapasitelerini destekleyecektir (Aynı anda tutulabilen data miktarı). GSM sağlayıcıları için, bu yeni teknoloji HSCSD ve GPRS data oranları 3-fold'a çıkaracaktır.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 28.04.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler