Görüntülü iletişim yolda

Görüntülü iletişim yolda

Üçüncü nesil şebeke için ihale Haziran ayında açılıyor. Yeni nesil servisler 2008’in başında kullanılmaya başlanacak. 3G’yi destekleyen telefonlar ise piyasaya sürüldü bile. Hızlı ve görüntülü iletişim olarak da bilinen 3G’de haziran ayında ihaleye çıkılarak en az 4 operatöre lisans verilmesiyle birlikte, altyapı çalışmalarına hızla başlanılması planlanıyor. En az 6 aylık bir sürenin ardından da Türkiye’de de 3G şebeke kullanılarak, yeni nesil servislerin kullanımına başlanacak.

3G3G teknolojisi Türkiye’de 2008 yılı başına kadar kullanılmayacak olsa da, piyasada bu teknolojiyi destekleyen ürünler bulunuyor. Çünkü 3G şebekesi bir çok ülkede kullanılıyor ve bundan dolayı üreticiler bu alana yönelik ürünleri geliştirmeye devam ediyor. Türkiye pazarına gelen modeller, üreticiler tarafından genellikle Avrupa ülkeleriyle birlikte planlandığından 3G modelleri piyasada yerini alıyor. Üçüncü nesil telefonlar konusundaki en büyük sorun bataryaların daha uzun süre dayanmalarını sağlamak. Üretici firmalar bu konuda çalışmalarına devam ediyorlar.

Mobilize Bilgi
Telefon Seçme Asistanı: Asistan sayesinde size uygun olan telefonu, piyasada bulunan yüzlerce telefon arasından, seçtiğiniz özellikler ve belirlediğiniz fiyat aralığına göre kolay ve çok hızlı bulabilirsiniz. Size önerilen telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçip, bu telefonların özelliklerini kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 26.04.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler