WiMax'li Nokia'lar 2008'de çıkıyor

WiMax'li Nokia'lar 2008'de çıkıyor

Mobil dünyanın önde gelen markalarından Nokia, 2008'in ilk aylarından itibaren hızlı internet bağlantısına olanak sağlayan WiMax teknolojisine sahip ürünleri piyasaya çıkarma düşüncesinde. Nokia, WiMax teknolojisini kullanan mobil cihazlarını 2008'in ilk aylarında satışa çıkaracak.Wimax nokia

Piyasadaki rakiplerinden Motorola'nın daha önceden 2008 yılında WiMax'li ilk telefonlarını çıkaracağını duyurmasının ardından Nokia da yaptığı bu açıklamayla rekabete hazır olduğunu gösterdi. WiMax sayesinde kullanıcılar dizüstü bilgisayar, telefon veya diğer mobil cihazlar üzerinden, önceki teknolojilere oranla daha hızlı internet bağlantısı yapabilme imkanı sağlayacaklar. Aynı zamanda bağlantılar şimdiki üçüncü nesil telefon ağına oranla yaklaşık 10 kat daha ucuza yapılabilecek.

Mobilize Bilgi
Cep telefonun sağlığınıza verdiği zararı en aza indirmek için, telefonunuzu mümkünse arka cebinizde taşıyınız. Ayrıca kapalı alanlarda ve şebeke sinyalinin düşük olduğu durumlarda uzun süreli görüşme yapmayınız. Kulaklıklı mikrofon seti kullanmanız zararı en aza indirecek en güzel çözümdür.



Eklenme tarihi: 24.04.2007
Kaynak: Chip Online | Haluk Karahan

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler