W580i ile sokaklar müziğe doyacak

W580i ile sokaklar müziğe doyacak

Sony Ericsson’un sokak stili olarak adlandırdığı W580i, 450’nin üzerinde şarkı depolayan hafızasıyla göz dolduruyor. Kayar kapaklı Walkman telefon W580i, kentsel yaşamın havalı yanını açığa vuruyor. W580i, 470 şarkı depolanabilen geniş hafızası; kayar kapağına yerleştirilmiş 2.0 megapiksel kamerası; çeşitli oyunları, eğlence ve spor seçenekleri ile bir bütün oluşturuyor.Sony Ericsson W580i

Stil Beyazı ve Kent Grisi renk seçenekleri ile mükemmel tasarımdaki W580i, kayar kapağı açıldığında göz alan turuncu ışık efektleri ile eşsiz bir ilgi odağı haline gelecek. W580i tüm özelliklerini yalnızca 14 mm kalınlındaki gövdesinde barındıracak. Bilgisayardan cep telefonuna kolay müzik aktarımı için W580i’nin ürün kutusunda Disc2Phone bilgisayardan telefona müzik aktarma yazılımı ile USB bağlantı kablosu yer alacak. Dışarıda herhangi bir yerde ya da W580i’nin RDS’li FM radyosunda çalıyor olması fark etmeksizin TrackID programı kullanılarak bilinmeyen şarkıların isimleri de kolaylıkla bulunabilecek. Walkman çalar üzerinde oynarken telefonun iki tarafında yanan parlak turuncu ışıkları çeşitli efektlerle müziğe eşlik edecek. W580i kullanıcıları, en sevdikleri şarkıları spora giderken yanında taşıyabileceği gibi, yürüyüş yaparken de yaktıkları kaloriyi hesaplayıp, attıkıları adımları sayabilecek. Bunun yanında hız, mesafe, zaman ölçümlerini yapabilecek.

2.0 megapiksel kamerası, hızlı internet bağlantısı, zaman kaybetmeden resimleri internete bloglama ya da mesaj yolu ile gönderme W580i’nin ek özelliklerinden sadece bazıları. Aynı zamanda 3 boyutlu oyun seçenekleri önceden telefona yüklenmiş. Bütün bunların yanında 2 inçlik renkli ekranında fotoğraflara rahatlıkla bakılıp, internette istendiği gibi dolaşılacak ve büyük bir keyifle oyun oynanacak. Walkman telefon W580i’nin yaratacağı etki müzik aksesuarlarıyla artırılabilecek. W580i taşınabilir MPS-70 hoparlör ya da MPS-75 Snap-on hoparlörler ile kullanıldığında partilerin ruhu haline gelecek. Eğer ses daha da yükseltilmek istenirse, Bluetooth Müzik Bağlantısı MBR-100 ile Walkman telefon W580i başka bir kablo gerekmeden müzik setine bağlanıp uzaktan kumanda olarak kullanılabilecek.

Sony Ericsson W580i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
RDS nedir? RDS, dinlemekte olduğunuz radyo istasyonu hakkında bilgiler veren bir teknolojidir.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 24.04.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler