Nokia 6120 Classic ile önemli işlerinize zaman ayırın

Nokia 6120 Classic ile önemli işlerinize zaman ayırın

Nokia, müzik indirme, video izleme, İnternet’te sörf ya da ekli e-postaları alma gibi işlevleri daha hızlı gerçekleştiren yeni bir cep telefonu tanıttı. WCDMA ağlarından 10 kat daha hızlı veri indirebilen HSDPA (Yüksek Hızlı Veri Paketi İndirme) teknolojisine sahip kompakt Nokia 6120 Classic, zaman sıkıntısı yaşayan mobil kullanıcılara destek oluyor. Nokia 6120 Classic’te iki kamera bulunuyor: 4x dijital zoom, flaş ve panoramik görüntü özelliklerine sahip 2-megapiksel kamerasıyla yüksek kalitede fotoğraflar çekilebiliyor. Ön kısımda bulunan ikinci kamera ise, görüntülü arama özelliğiyle bu cep telefonunu kişiye özel bir hale getiriyor.Nokia 6120 Classic

Nokia 6120 Classic’in zaman kazandıran başka pek çok özelliği bulunuyor. Örneğin, Nokia 6120 Classic’e önceden yüklenmiş olan Rehber ve Kurulum Sihirbazı ile e-posta, mesaj alıp gönderme ve İnternet bağlantı ayarları çok kısa zamanda yapılabiliyor. Veri Aktarımı uygulaması sayesinde, eski Nokia cep telefonunda bulunan numaralar, takvim, fotoğraflar, videolar ve diğer dosyalar, yeni Nokia 6120 Classic’e SIM kart takılı olmadan da aktarılabiliyor. Ayrıca, Nokia 6120 Classic kullanıcıları, bilgisayarlarındaki takvimle telefonlarındaki takvimi senkronize edebiliyor, böylece takvimlerini her an yanlarında taşıyabiliyorlar. Nokia 6210 Classic’in S60 yazılımı sayesinde kullanıcılar, mevcut özelliklerin yanı sıra ek uygulamalar da indirebiliyor ve kullanabiliyor.

Daha fazla kişiselleştirme
Çeşitli ekleme, geliştirme, içerik ve servislerle, kullanıcılar telefonlarını kişiselleştirebiliyorlar. S60 yazılımı ayrıca, kullanıcıların bir anda birden fazla işlevi kullanabilmelerini sağlıyor. Diğer bir deyişle, İnternet’te dolaşırken müzik dinlemek mümkün oluyor. Nokia 6120 Classic’in 2007’nin ikinci çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

Nokia 6120 Classic ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Cep telefonun sağlığınıza verdiği zararı en aza indirmek için, telefonunuzu mümkünse arka cebinizde taşıyınız. Ayrıca kapalı alanlarda ve şebeke sinyalinin düşük olduğu durumlarda uzun süreli görüşme yapmayınız. Kulaklıklı mikrofon seti kullanmanız zararı en aza indirecek en güzel çözümdür.



Eklenme tarihi: 23.04.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler