Avea, Boğaziçililer'e kariyerlerinde de

Avea, Boğaziçililer'e kariyerlerinde de

Avea, Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Günleri kapsamında 9 Nisan Pazartesi günü Boğaziçili öğrencilerle biraraya geldi. Avea Genel Müdürü Cüneyt Türktan ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu Avea üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte öğrenciler, GSM sektörü ve ‘Genç Avealılar Programı' hakkında bilgi sahibi olma fırsatını yakaladılar. Kariyer Günleri kapsamında gençlerle buluşan Avea CEO'su Cüneyt Türktan, "Bugün 220 ülkede toplam 860 GSM şebekesi var. Dünyada 2.3 milyarın üzerinde GSM hattı mevcut. Dakikada 1600, günde 2.3 milyon GSM hattı açılıyor. Dünyada her gün 2.8 milyon cep telefonu satılıyor" diyerek GSM sektörünün büyüme hızına ve günlük yaşamdaki önemine değindi.

Avea boğaziçiGenç mezunlara bir şans vererek onları GSM sektörünün iyi birer çalışanı yapmak yönünde önemli adımlar attıklarını dile getiren Türktan; Avea'da çalışanların %46'sının 30 yaşın altında ve yaş ortalamasının da 31 olduğuna dikkat çekerek; Avea ailesine katılabilmek için gelişime ve öğrenmeye hevesli, en önemlisi de analitik düşünme becerisi ve takım ruhuna sahip olmak gerektiğini vurguladı. Avea üst düzey yöneticileri de, bu tür aktivitelerin genç beyinleri GSM sektörüne kazandırmak için iyi bir platform olduğunu ve bu sayede geleceğin Avea'lılarını daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını belirtti.

Genç Avealılar Programı
Avea; üniversite öğrencisi ve yeni mezun gençlere, bu yıl başlattığı Genç Avealılar Programı kapsamında iş ve kariyer fırsatları sunuyor. Avea'nın genç yeteneklerle tanışmak, yetkinlikleri ve ilgi alanları doğrultusunda yönlendirerek kariyer fırsatı sunarken başarılı bir geleceğe adım atmalarını sağlamak için geliştirdiği programın temel amacı; gelişim odaklı iş ve staj olanakları ile Türkiye'de teknoloji sektörünün geleceğine yön verecek genç yetenekleri yetiştirmek. Avea, program kapsamında Mayıs ayı sonuna kadar üniversite etkinliklerine ve kendi web sitesinden başvuru almaya devam edecek.

Mobilize Bilgi
Avea, 8 milyon abonesi ile Türkiye'nin en genç mobil iletişim operatörüdür. 1.800'ü aşkın çalışanıyla, 164 ülkede 367 operatörle serbest dolaşım anlaşması bulunan Avea müşteri ihtiyaçlarını birincil önceliğe yerleştirip, müşterilerine son teknolojinin imkanlarını sunmaktadır. Şu anda Türkiye nüfusunun % 86'sı Avea'nın kapsama alanı içerisinde yer almaktadır.



Eklenme tarihi: 21.04.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilze Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler