Sesini müzikle duyurmak isteyenlere

Sesini müzikle duyurmak isteyenlere

Nokia, müzik dinleyen ya da üreten herkesi yeni bir platformda buluşturuyor: www.muziksesinolsun.com. Müzik dünyasındaki son haberler, en yeni videolar, nokiasupersound radyosu, röportajlar ve müzikle ilgili daha pek çok içerik tek bir çatı altında kullanıcıları bekliyor. Muziksesinolsun.com, kendini müzikle ifade eden, cep telefonuyla müzik dinlemeyi seven, müzik üreten herkesi ortak bir paydada buluşturuyor. Müzik dünyasındaki en son haberler, en yeni müzik videoları, nokiasupersound’06 finalistlerinin şarkılarının durmaksızın çaldığı bir radyo, farklı ve renkli müzik zevklerine hitap eden geniş bir ajanda, ünlü müzisyenlerle ve şarkıcılarla yapılmış röportajlar, ödüllü anketler ve yarışmalar www.muziksesinolsun.com’da.

muziksesinolsun.comAhali nedir?
Ahali, www.muziksesinolsun.com sitesinin müziksever ve mobil sakinleridir. Ahaliye katılmak isteyen, önce 170 şarkı arasından kendi listesini yapar, sonra kendisinin beş halini yazar ve bir rumuz seçtikten sonra muziksesinolsun.com ahalisine üye olur. Ardından eğlence başlar. Ahali, şarkılar yoluyla tanışır, yorumlar yapar, Muziksesinolsun.com radyosunu dinler, ajandadan konserler seçer, buluşup bu konserlere gider, müziği ve dansı paylaşır. Bu radyo bildiğiniz radyolara benzemiyor, çünkü orijinal şarkılardan oluşan bir arşivi var.

İnsanın ‘5 Hali’
Muziksesinolsun.com, güncel haberlerin yanı sıra, sevilen sanatçıların ‘hallerini’ de müzikseverlerle paylaşıyor. Sitenin ‘5 Hali’ bölümünde, sanatçılar ve muziksesinolsun.com üyeleri, ‘insanlık hallerini’ şarkılarla anlatıyor. Örneğin, Mercan Dede’nin hayatı bir film olsa, şarkısı Subway olurdu. Cem Adrian aşıkken beyninde durmadan Tek Başına parçası çalıyor. İlhan Erşahin In The Air Tonight’ı dinlerken işkence çekiyor ve duşta mutlaka Take It Easy My Brother Charlie’yi söylüyor. Orçun Baştürk Hard Time Killing Floor Blues şarkısını milyonlarca kez dinlemiş, şimdi olsa yine dinlermiş. Ünlü-ünsüz herkesin halleri www.muziksesinolsun.com’da ortaya çıkıyor, bu platformda ortak zevkler buluşuyor.

Mobilize Bilgi
Vodafone Müşteri Hizmetleri için 7000, hattınıza kontör yüklemek için 7500, bakiye sorgulamak için 7501, CepAran servisinden kazandığınız kontör miktarını öğrenmek için 7506, kontör göndermek için 7038, indirimli görüşme yapmak istediğiniz 10 numarayı belirlemek için 7048’i arayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 17.04.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler