Şıklığınızı tamamlayacak telefon Türkiye'de

Şıklığınızı tamamlayacak telefon Türkiye'de

Güney Koreli LG Electronics, Premium Black Label serisinin son modeli olan, tasarım ödüllü Shine (KE970 Shine) cep telefonunu 750 YTL'den Türkiye pazarına sundu. Tamamı çelik kaplama ve kayar kapak tasarımlı olan LG Shine, artırılabilir hafıza (MicroSD), otomatik fokus ve Bluetooth bulunuyor.LG Shine

2 MP kamera...
2 MP kamerasının lensi endüstriyel ve fotoğrafik alanlarda dünyaca ünlü bir optik üreticisi olan Schneider-Kreuznach. Üstün kalitedeki bu lens, kullanıcıların fotoğraflarında mükemmel sonuçlar almalarını sağlar. Sürekli çekim modu ile 6 kare üstüste çekerek en güzel resimleri elde edebilirsiniz. Flash Lite destekli Shine ile ekranınızı heyecan verici hareketli Flash dosyaları ile süsleyebilirsiniz.

Scroll tuşu...
Shine'ın çok fonksiyonlu Scroll Tuşu sayesinde; telefon ayarlarınıza, kişilerinize, belgelerinize, mesajlarınıza, fotograf ve videolarınıza birkaç dokunuşla kolayca ulaşabilirsiniz. Uzun belgeler incelenirken Scroll Tuşu açık sayfanın yukarı veya aşağı sürüklenmesinde büyük kolaylık sağlar.

Hafızası...
2 GB'a kadar arttırılabilen MicroSD hafıza kartı desteği ile her zaman yeterli boş alana sahip olacaksınız. USB kablosuyla bir sürücüye ihtiyaç duymadan bilgisayarınıza bağlayabileceğiniz Shine, aynı zamanda tüm dosya türlerini depolama özelliğine sahiptir. Sürükle ve bırak özelliği ile müzik, fotograf, video ve diğer dosya türlerini telefonunuza rahatlıkla yükleyebilirsiniz. Bir yazılıma gereksinim duymadan basitçe telefonunuza aktardığınız dosyaları her an yanınızda bulundurabilirsiniz. Shine'ın dahili Belge Görüntüleyicisi Power Point, Word, Acrobat, Excel ve TEXT dosyalarınızı ihtiyaç duyduğunuz her an görüntüleyebilirsiniz.

LG Shine ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 15.04.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler