Haberleri hızlı takip için RSS

Haberleri hızlı takip için RSS

RSS, yeni eklenen içeriğin kolaylıkla takip edilmesini sağlayan özel bir yoldur. RSS teknolojisi ile düzenli olarak takip ettiğiniz sitelerin içeriğine daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşablirsiniz. Sitelere ait içerikler başlıklar, kısa açıklamalar ve resimler şeklinde, anında RSS okuyucunuzda gösterilir. Mobiletişim RSS logoRSS okuyucunuzla bir çok sitenin içeriğine abone olabilir özellikle zamandan tasarruf edebilirsiniz.

RSS kaynaklarını, bilgisayarınıza kuracağınız program veya online servis veren siteler ile takip edebilirsiniz. İlginizi çeken bir haber-makaleye tıkladığınızda, o haber-makale kendi sitesinden açılır. İnternet Explorer, Firefox gibi tüm tarayıcılarda bu özellik mevcuttur. Eğer tarayıcınızda bu özellik yok ise toolbar yükleyerek yine bu özelliği kazandırabilirsiniz. Ayrıca Outlook ve Thunderbird gibi posta ve haber takip programlarını kullanabilirsiniz. İsterseniz internette kısa bir araştırma yaparak özel RSS okuyucu programları bulabilirsiniz.

RSS kaynağı sağlayan internet sitelerinde genellikle şu ikonlar bulunur:
RSS XML logo

Mobiletişim haberlerini RSS okuyucunuzdan takip etmek için "Kaynak" çubuğuna "http://www.mobiletisim.com/rss.asp?tip=haberler" adresini yazmanız yeterlidir. RSS okuyucunuzla haber başlıkları ve kısa açıklamalar aşağıdaki gibi görünür:
Mobiletişim RSS ekran görüntüsü

RSS ile ilgili daha fazla ayrıntıya ulaşmak için tıklayınız.

Haber kaynaklarını farklı yollarla izlemek için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 14.04.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler