Vodafone live! Nedir?

Vodafone live! Nedir?

Cep telefonu yalnızca arama yapmayı sağlayan bir araç değildir. Aynı zamanda, sahip olduğu özelliklere göre kamera, mp3 çalar gibi farklı ve hayatımızı renklendiren fonksiyonları olan bir araç olarak tasarlanmıştır. Ve, Vodafone live! size cep telefonunuzun tüm bu özelliklerini kullanarak yaşayabileceğiniz en keyifli deneyimi mobil internet dünyası üzerinden yaşatacaktır.

Komik sesler
Eğer, eğlenmeyi ve güldürmeyi seviyorsanız, Vodafone live! “komik sesler” bölümü sizi bekliyor. En şaşırtıcı, en komik sesler, Vodafone live! ile cebinizde.

Resim
Telefon ekranınızın hep aynı olmasından sıkıldınız yada kendinizi sözlere gerek kalmadan ifade mi etmek istiyorsunuz? Aradığınız tüm resimlere Vodafone live! 'da

Spor
Vodafone live! Spor ile her zaman konuşacak birşeyler bulacaksınız. Son skorlar, Son dakika spor haberleri, futbol, basketbol ve Formula 1. Spor dünyasını bizimle takip edin, önce sizin haberiniz olsun.

Ve fazlası...
Sevgiliniz ile astrolojik uyumunuzu merak ediyorsunuz ya da yeni başladığınız diyet için kalori hesabına mı ihtiyacınız var? Ya da sadece, devreden ikramiye için şanslı numaraları öğrenmek istiyorsunuz..O zaman sizde bağlanın Vodafone live! a ..Saatlerce eğlenmek için yapmanız gereken sadece bu!

Vodafone live


NTSC nedir?
National Television Standarts Committee'nin kısaltmasıdır. NTSC uyumluluğu, ABD’de kullanıldığı şekilde, NTSC formatında olan önceden kaydedilmiş görüntü bantlarını oynatma kabiliyeti sağlar.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 13.04.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler