Skype para gönderme aracı oluyor

Skype para gönderme aracı oluyor

Skype kurucularından Niklas Zennstrom, çok yakında devreye alınacak olan "Send Money" isimli yeni bir Skype servisini duyurdu. Yeni servis Skype VOIP ile eBay'in e-ticaret uygulaması olan PayPal'ın bir ortak çalışması olacak. Niklas Zennstrom bu hafta bir konferans sırasında yaptığı konuşmada Skype'nin çok yakında başlayacağı servisini anlattı ve servisin bir kaç resmini de gösterdi. Buna göre, Skype kullanıcısı kendi uygulamasını açtığında menüde göreceği seçeneklerden birisi "send money" yani "para gönderme" butonu olacak.

Telefon 00383Bu buton tıklandığında kullanıcı sisteme girecek ve para göndermek istediği Skype kullanıcısını tanımlayacak, miktarı girecek ve gönderecek. Para, bu şekilde bir kullanıcı PayPal hesabından diğerine gönderilmiş olacak. Skype'yi satın alan eBay firması ödediği büyük parayı çıkarmanın ve Skype'den para kazanmanın yollarını zorluyor. Para gönderme fonksiyonu, bu yılın 3.cü büyük açıklaması.

Skype daha önce Google benzeri bir sistem olan "SkypeFind" servisini duyurmuştu. Bu servis, yerel işyerlerini listeleyen ve bunları click-to-call şeklinde aratabilen bir servis. Diğer yeni servisi "Skype Prime" ise kullanıcılara gelen telefonlar için para kazanma olanağı sağlıyor. Zennstrom bu servisi kullanan bir Japon'un ingilizce pratik yapmak isteyen diğer Japon müşterilerine servis verdiğini, bir başka benzer kullanıcının ise Windows XP ve Vista teknik desteğini bu yolla verdiğini belirtiyor.



Eklenme tarihi: 25.03.2007
Kaynak: Turk.internet.com

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler