Bu tarifeye şarj yetmez

Bu tarifeye şarj yetmez

Telsim Vodafone, faturasız hat aboneleri için başlattığı "Uzun Lafın Tarifesi"ni kullanıcıların seçimine sundu. Yeni tarifeden yararlanmak isteyen Telsim Vodafone aboneleri, şebeke içi görüşmeleri için 06.00- 18.00 saatleri arasında 60 dakikaya kadar dört kontör, 18.00- 06.00 arasındaki görüşmeleri için ise 60 dakikaya kadar sekiz kontör ödeyecekler. Ücretlendirme gün içerisinde iki farklı tarifeden olduğu için, tarife geçiş aralarında görüşme ücreti farkı bakiyenize yansıtılıyor.

Uzun Lafın Tarifesi"Uzun Lafın Tarifesi" aboneleri, sabit hatları ve diğer operatörleri aradıklarında dakikasına dört kontör, SMS gönderdiklerinde ise iki kontör ödeyecekler. Uzun Lafın Tarifesi aboneleri CepAran, Yükle Kazan, Cihaz Kampanyaları gibi kontör/SMS promosyonlu kampanyalardan ve konferans görüşmesinden yararlanamamaktadırlar.

Java nedir?
Platformdan bağımsız programlama dili. Mobil Telefonlar için geliştirilen versiyonu da bulunmaktadır. (j2ME) Bu sayede başta oyunlar olmak üzere, java ile geliştirilmiş birçok uygulama uyumlu telefonlara indirilebilmektedir.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 25.03.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler