Turkcell, Gartner CRM Excellence Awards'u kazanan ilk Türk şirketi

Turkcell, Gartner CRM Excellence Awards'u kazanan ilk Türk şirketi

Turkcell, "Müşteriy(l)e Yolculuk" adı altında yürüttüğü CRM programı ile dünyanın en prestijli CRM ödüllerinden birinin dağıtıldığı "Gartner CRM Excellence Awards" Yarışmasının finalinde Türkiye'nin gururu oldu. 1979'da kurulan ve Dünya'nın en önemli araştırma ve danışmanlık şirketlerinden biri olan Gartner, dünya standartlarındaki CRM uygulamalarına dikkat çekmek ve elde edilen başarıları geniş kitlelerle paylaşabilmek amacıyla her yıl "EMEA(Europe, Middle East, Africa / Avrupa, Ortadoğu, Afrika) CRM Excellence Awards" yarışmasını düzenliyor.
Turkcell
Turkcell, bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmaya ilk defa katılarak, "Müşteriy(l)e Yolculuk" programıyla geçen ay finale kalan üç şirketten biri olmuştu. 7 Mart'ta da ödülü kazanan tek Türk şirketi unvanına ulaştı. Turkcell'in 2002'de başlattığı "Müşteriy(l)e Yolculuk"programı bünyesinde yürütülen CRM projeleri 31.8 milyon Turkcell müşterisinin tamamını kapsıyor.

RSS nedir?
Destekleyen web sayfalarında seçeceğiniz haber, makale ve mesaj kaynaklarındaki yeni yazıların başlık ve özetlerini, sizin için biraraya toplayan bir standartdır.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 21.03.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler