ASUS’tan ikisi bir arada: ASUS P535

ASUS’tan ikisi bir arada: ASUS P535

Akıllı telefonlara Asus'tan yeni bir seçenek geldi. P535 tasarımı ve özellikleri ile öne çıkıyor. Wireless bağlantı seçenekleri, entegre GPS özelliği, yüksek kaliteli oto-fokus kamerası ve Windows Mobile 5.0 işletim sistemi özellikleri ile öne çıkan ASUS P535 hem tri-band PDA telefon hem de mobil bilgisayar özellikleri taşıyor. P535 ile hareket halindeyken de GPRS yada kablosuz (802.11b+g) bağlantı üzerinden; e-postalarınız alabilir, internete erişebilir, takvim ve iletişim bilgilerinizi senkronize edebilirsiniz. Skype ile ekonomik telefon görüşmesi yapabilir, Bluetooth üzerinden diğer dijital aygıtlarla veri alışverişi yapabilir, USB portu ile yüksek hızda veri transferi sağlayabilirsiniz. Entegre GPS özelliğine sahip telefon bu sayede kullanıcıların şehir içinde ve dışında yollarını bulmasına yardımcı da oluyor.

ASUS P535


Entegre oto-fokus kamera
P535'te bulunan oto-fokus özellikli 2 megapiksel dijital kamera yüksek kalitede resim çekme olanağı tanırken aynı zamanda bir kartvizit tanıma aygıtı gibi davranabiliyor. Kartvizitin resmini çektikten sonra üzerindeki bilgileri otomatik olarak iletişim listesine ekleyen P535 böylece tüm kartvizitlerinizi kolayca organize etmenize olanak sağlıyor.

Güçlü güvenlik özellikleri
ASUS P535'te bilgi güvenliğinizi sağlayan ve kullanım kolaylığı sunan pek çok yazılım ve özellik bulunuyor. Gizli klasör özelliği ile kaydettiğiniz önemli kişisel dosyalarınız P535’in koruması altında. Word dokümanı, resim veya video dosyalarınızı gizli klasör içine kaydedebiliyorsunuz. ASUS P535 Windows Mobile 5.0 işletim sistemi ile birlikte geliyor. Bu sayede push e-mail özelliğini kullanabilir, office uygulamalarınızı sorunsuzca çalıştırabilirsiniz.

GPS nedir?
(Global Positioning System) Küresel Konumlandırma Sistemi. Sivil ve askeri amaçlarla kullanılan uydulara dayalı bir yön bulma sistemi. Bir GPS alıcısı birkaç metrelik bir hassasiyetle yeryüzündeki konumu ve yüksekliği bildirebilir. Gelecekte UMTS terminallerinin bu sistemi kullanarak yön bulma hizmeti ve yer bazlı bilgiler verebileceği varsayılıyor.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 20.03.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler