Google'dan cep telefonunuza özel

Google'dan cep telefonunuza özel

Google cep telefonları için özel bir ana sayfa hazırladı. Google’ın kişiselleştirilmiş ana sayfasının Mobil versiyonu olan sayfaya cep telefonunuzdan kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Küçük ekranlar için özel hazırlanan sayfa ile en son haber başlıklarını takip edebilir, belirleyeceğiniz sitelerin RSS ve Atom feedlerini görebilirsiniz. Google’da arama yapabileceğinizi eklemeye gerek yok.

Google Personalized Home Arama motorları her geçen gün cep telefonları üzerine daha çok hizmet sunuyorlar. Geçtiğimiz günlerde Yahoo’nun hizmete sunduğu Go Mobile ile cep telefonu kullanıcılarının Yahoo servislerine daha kolay erişmesini sağlıyordu. Google’ın bu Mobile Personalized Home sayfasını hizmete sunması Google ile Yahoo arasındaki rekabetin cep telefonları içinde devam edeceğini gösteriyor.
Google daha önce Gmail’in Mobile versiyonunu duyurmuştu. Google’ın bir sonraki adım olarak anında mesajlaşma yazılımı Gtalk’ın cep telefonu versiyonunu çıkarması an meselesi. Önceden Gtalk’ın Blackberry için olan versiyonunu duyurmuştu.

Google Personalized Home
http://mobile.google.com/personalized/index.html



Eklenme tarihi: 21.01.2006
Kaynak: Abonecell

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler