Dokunun ve hissedin: Samsung E890

Dokunun ve hissedin: Samsung E890

Samsung’un yeni telefonu E890, dokunmatik ekranı ile telefon kullanmayı eğlenceye dönüştürüyor. Dünyanın lider mobil telefon üreticilerinden Samsung Electronics, dokunmatik ekranlı cep telefonu E890’ı tanıttı. E890’ün tüm kontrolü dokunmatik ekranı üzerinden sağlanıyor. Dokunmatik ekranlı diğer akıllı telefonların aksine E890, geleneksel cep telefonlarında olduğu gibi firmware ile çalışıyor. Bu da daha uzun şarj süresi ve çok daha hızlı menü anlamına geliyor.

Samsung SGH-E890E890’ın etkileyici özellikleri ekranıyla sınırlı değil. Telefonun gümüş renkli şık gövdesi üzerine yerleştirilen 2,3 inçlik dokunmatik ekranın, yeni siyah-beyaz grafik kullanıcı ara yüzü üzerinden menülere ulaşılıyor. Çözünürlüğü 240x320 piksel olan çözünürlüğü ekranın renk kapasitesi ise 262,144. Ağırlığı sadece 82 gram olan E890’ın, 1,3MP kamerasıyla dört kata kadar dijital zoom yapılabiliyor. Eğlenceli üç boyutlu mesajlar ve müzik çalar gibi multimedya işlevler, stereo Bluetooth konuşma setlerini destekleyen A2DP yeni Samsung’un diğer özelliklerinden bazıları. Cihaz çalışırken de değiştirilebilen kartlar müzik, film ve fotoğraf dosyalarının kolayca arşivlenmesine olanak sağlıyor. E890’ın ekranı üzerine parmak ucuyla yapılan hafif dokunuşlarla, telefon menüsünde rahatça geziniliyor. Bu yöntemi tercih etmeyen kullanıcıların imdadınaysa ise E890’ın özel kalemi yetişiyor. MP3, AAC, AAC+ ve WMA gibi popüler ses formatlarını destekleyen Samsung E890 ile bir yandan müzik dinlerken bir yandan da İnternet sitelerinde gezinmek mümkün.

Samsung SGH-E890 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

CLIP nedir?
(Calling Line Identification Presentation) Şebeke destekli bir hizmettir. Arama yapan kişinin telefon numarasının karşı tarafın ekranında görünmesidir. İsteğe bağlı olarak numaranız karşı tarafın ekranında görüntülenir veya görüntülenmez. Abonelik işlemleri sırasında “Numaranız karşı telefonda görülsün mü?” sorusu bu uygulama için sorulur.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 14.03.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler