Şehir, Nokia N70’ten sorulur

Şehir, Nokia N70’ten sorulur

Nokia N series alt markası ile teknoloji dünyasına yeni ürünler, yeni çözümler ve yeni bir deneyim getiren Nokia, şimdi de Türkiye’de bir “ilk”e imza atıyor. Mart ayında tüm Nokia satış noktalarında kullanıcıların hizmetine sunulacak olan Nokia N70 ve smart2go™ navigasyon çözümü ile artık herkes aradığı yeri kolayca bulabiliyor. Özel bir fiyatla satışa sunulacak olan Nokia N70 ve smart2go™ navigasyon çözümü ile, aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir’in de yer aldığı 37 ilin detaylı yol haritaları ve yüzlerce ilgi noktası (sinemalar, restoranlar, tiyatrolar, oteller vb.) Nokia N70 multimedya bilgisayarında hazır bulunuyor. Bu paketi alan kullanıcılar 5.000 gün boyunca navigasyon servisinden ücretsiz yararlanabiliyor.

Nokia N70
Nokia N70 Hakkında
Nokia’nın özellikle fotoğraf çekmeyi sevenlere hitap eden yeni Nseries ürünü N70, zahmetsizce, parlak ve net resimler yaratıyor. N70’teki entegre flaş, 6 farklı çekim modu ve 20x yakınlaştırma (zoom) sayesinde, 2 megapiksellik fotoğraflar çekilip paylaşılabiliyor. Telefonun özel kapak tuşu, ince tasarımı ve deklanşör tuşu, çekim sırasında kullanıcıya maksimum kolaylığı sağlıyor. Üstelik N70’in multimedya tuşu, ihtiyaç duyulan tüm uygulamalara tek bir dokunuşla erişim imkanı sunuyor.

N70 ile müzik de eklenebilen slayt gösterileri hazırlanabiliyor; fotoğraflar anında e-postayla gönderilebiliyor; Nokia XpressTransfer çözümüyle resimler her an düzenli ve gösterime hazır halde tutulabiliyor. Son dönemde bilgisayar kullanıcılarının gözdesi olan bloglar, Nokia ile mobil dünyaya taşınıyor. Nokia Lifeblog'la mobil yaşamın her anı kaydedilebiliyor. N70, interaktif mobil eğlence servisi sunan Görsel Radyo (Visual Radio) desteği ve Movie Director (Film Yönetmeni) özelliği ile de kullanıcılara gelişmiş bir multimedya deneyimi sunuyor. Nokia XpressPrint özelliği ile de cep telefonundaki görüntüleri USB 2.0 veya Bluetooth teknolojisini kullanarak uyumlu bir yazıcıya aktarmak ve kolayca baskı almak da mümkün. 3G/WCDMA ve EDGE destekli N70’e harici kamera, klavye, kulaklık seti, GPS, müzik donanımları gibi donanımlar da eklenebiliyor.

Nokia N70 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

smart2go™ hakkında
smart2go™ mobil navigasyon sistemini, kaliteli bir şehir rehberi ile birleştirir. Cep telefonu ya da PDA’de kullanılabilen smart2go™ çözümü ile navigasyona ilişkin tüm detaylar cihazın içindeki dahili bir hafıza kartına yüklenir. Diğer bir deyişle, öğrenilmek istenen yer bilgilerine ulaşmak için telefon üzerinden bağlantı kurmaya gerek olmaz. Dolayısıyla, uydu navigasyon sistemi kullanılırken fazladan ödeme yapılmaz. smart2go™ hakkında ayrıntılı bilgi www.smart2go.com adresinden alınabilir.

CDMA nedir?
(Code Division Multiple Access) Kod Bölümlü Çoklu Erişim. Kuzey Amerika, Kore ve Japonya’da kullanılan ikinci ve üçüncü jenerasyon sistemlerin kullandığı protokol tipi. CDMA, tek bir transmisyon kanalının birden fazla kullanımına açarak bantgenişliğinin daha verimli olarak kullanımını sağlar.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 13.03.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler