Jabra ile her cihaza Bluetooh özelliği

Jabra ile her cihaza Bluetooh özelliği

Bluetooth teknolojisi denince akla gelen ilk isim olan Jabra, piyasaya sunduğu Bluetooth stereo adaptörleri ile iPod, PC ve 3.5 mm jak uyumlu her türlü cihaza Bluetooth fonksiyonu kazandırıyor. Bluetooth teknolojisi denince akla gelen ilk isim olan Jabra, piyasaya sunduğu Bluetooth stereo adaptörleri ile iPod, PC ve 3.5 mm jak uyumlu her türlü cihaza Bluetooth fonksiyonu kazandırıyor. iPod’lar için özel olarak tasarlanmış Jabra A125s ile, iPod kullanıcıları kablosuz müzik dinlemenin keyfini yaşıyor. Jabra A120s ise, her türlü müzik çalara ve televizyon dahil, 3.5 mm jak uyumlu cihazlara Bluetooth fonksiyonu kazandırıyor. Jabra A320s ise, bilgisayarlara Bluetooth stereo bağlantı sağlıyor.

JabraJabra A320s
Jabra A320s, bilgisayar ya da laptopun Bluetooth stereo bağlantısı yaparak Jabra BT620s stereo kulaklık, PDA, dijital kamera, yazıcı, mobil telefon, akıllı telefon ve benzeri ürünlere bağlanabilmesini sağlıyor.

Jabra A320s'nin özellikleri:
• Bluetooth stereo kulaklıkla kablosuz olarak hi-fi müzik dinleme imkanı
• VoIP servisleri ile kullanabilme
• Kablosuz olarak resim ve dosya aktarabilme
• 100 metreye kadar Bluetooth bağlantısı

Jabra A120s
Jabra A120s, mobil telefon, bilgisayar ya da herhangi bir müzik çalara Bluetooth stereo fonksiyonu kazandırıyor. 3.5 mm’lik jak uyumlu tüm cihazlara Bluetooth stereo işlevi sağlayan Jabra A120s ile 10 saate kadar mobil müzik dinlenebiliyor.

Jabra A125s
iPod’lar için özel olarak tasarlanmış Jabra A125s, iPod’ları Bluetoothlu hale getirerek kullanıcıya kablosuz müzik dinleme rahatlığı sunuyor. iPod mini, iPod Photo ve iPod nano ile kullanılabilen Jabra A125s ile 10 saate kadar hem müzik dinlenebiliyor.

Jabra A120s ve Jabra A125s:
• Müzik cihazından bir Bluetooth stereo kulaklığına veya stereo kulaklığa tek yönlü müzik akışı için Bluetooth enabler
• Jabra A125s ile iPod uyumu
• 10 saate kadar müzik akışı süresi



Eklenme tarihi: 11.03.2007
Kaynak: BT Dünyası

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler