Nokia’dan yeni mobil oyunlar ve işbirlikleri

Nokia’dan yeni mobil oyunlar ve işbirlikleri

Nokia, mobil oyun platformu N-Gage için yaratılan en yeni oyunları ve işbirliklerini, San Francisco’daki Games Developers Conference 2007’de (Oyun Geliştiricileri Konferansı 2007) tanıtıyor. Etkinlikte N-Gage’in güncellenmiş yazılım geliştirme araçları ve SNAP Mobile’ın JAVAÔ platformu da duyuruluyor. Nokia, 5-9 Mart tarihleri arasında San Francisco’da düzenlenen Games Developers Conference 2007’de (Oyun Geliştiricileri Konferansı 2007) mobil oyun platformu N-Gage için hazırlanan en yeni oyunları ve yeni işbirliklerini tanıtıyor. Konferansta ayrıca N-Gage platformu için hazırlanan güncellenmiş yazılım geliştirme araçları ve SNAP Mobile’ın JavaÔ platformu için yeni bir test programı da duyuruluyor. Bu yeni gelişmelerle, milyonlarca Nokia kullanıcısının online mobil oyun deneyimi daha da keyifli hale geliyor.

Nokia_0922


Yeni oyunlar ve markalar
Nokia, Games Developers Conference 2007’de yeni mobil oyun platformunda kullanılabilecek yeni oyunlarını tanıtıyor. Bu oyunlar arasında Gameloft’a ait Asphalt 3, Street Rules, Brothers In Arms, Hell’s Highway, Brain Challenge, Midnight Pool ve EA Mobile’a ait FIFA 2008 de yer alıyor.

Yeni işbirlikleri
Oyun yayıncıları Glu Mobile, Indiagames ve THQ Wireless da bundan böyle N-Gage oyun platformu için yeni mobil oyunlar ve içerikler yaratacak. Platform için hazırlanan ilk Glu oyunu, World Series of Poker® Texas Hold’em (WSOP) olacak. Bu oyunda, oyuncular sekiz kişilik masalarda, Chris “Jesus” Ferguson ve Scott Fischman gibi WSOP şampiyonları ile yarışabilecekler. Yeni nesil mobil içerik geliştirmek için en yeni araçlar
Nokia ayrıca, yeni N-Gage oyun platformu için yaratılan yeni nesil yazılım geliştirme kiti N-Gage SDK 1.0’ı da tanıtıyor. Bu kit sayesinde içerik geliştiriciler, pek çok Nokia S60 3rd ed. cihaz arasında online oyun oynanması için tek bir kod sistemi kullanabilecekler. Yeni N-Gage Zone da, N-Gage oyun platformu için yeni oyunlar geliştirmek üzere gerekli tüm araçları, belgeleri ve güncellemeleri sunacak.



Eklenme tarihi: 8.03.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler