gnçtrkcll ve Pepsi, gnçtrkcll’lilerin hayallerini gerçekleştiriyor

gnçtrkcll ve Pepsi, gnçtrkcll’lilerin hayallerini gerçekleştiriyor

Türkiye’nin en heyecan verici gençlik kampanyası, Pepsi içen şanslı gnçtrkcll’lilerin hayallerinin gerçekleşmesini sağlıyor. Kampanya dahilinde, Pepsi içerek çekilişe katılan ve kazanan 9 gnçtrkcll’li, birer arkadaşı ile birlikte dünyaca ünlü yıldızlarla tanışma fırsatını elde ediyor. Şanslılar arasından 3 çift, Londra’da Arsenal Futbol Kulübü’nün yıldız futbolcusu ve dünyanın en iyi forvetlerinden Thierry Henry ile futbol dolu dakikalar geçirecek, diğer 3 çift Chelsea Football Club ile sürpriz bir gün geçirecek, son 3 çift ise İsveç’e giderek Black Eyed Peas grubunun konserini VIP bölümünden izleyecek; güzel solist Fergie ile tanışarak beraber alışveriş yapma şansını yakalayacak.

9 talihliden biri olmak için gnçtrkcll üyesi olmak ve özel tasarlanmış Pepsi ve Pepsi Light 330 ml, 500 ml ve 1 lt’lik Pepsi veya Pepsi Light ürünlerinin açma halkaları ve kapaklarındaki kodu 5757’ye göndererek çekilişe katılmak gerekiyor. Ayrıca kodu gönderen her gnçtrkcll’li anında 5 kontör/ 2 dk ve 100 binlerce gnçtrkcll’li de 100 kontör/25 dk kazanıyor. Gecede gnçtrkcll adına Turkcell Bireysel Müşterilerden Sorumlu Pazarlama Bölüm Başkanı Burak Sevilengül yaptığı konuşmada; “gnçtrkcll’in şu anda 13 milyonu aşkın üyesi var. 2 senede pek çok organizasyon ve kampanyaya imza attık. Bu sürede gençlerin ihtiyaç duyduğu pek çok alanda yanlarında olmaya çalıştık. Birlikte ortak bir dil yarattık. Onlarla New York’ta MTV müzik stüdyolarını ziyaret ettik. Japonya’da milli takımımızı destekledik. Dünyaca ünlü film galalarında birlikte olduk. Yabancı dil, sinema ve giyim kampanyalarımızla gençlerimizin hayatında yer alan pek çok alanda onlara destek olduk.” dedi. Ayrıca Sevilengül, gençlerin ilgi duyduğu her alanda onların yanında yer alan gnçtrkcll’nin, üyelerine kendilerini özel hissettirecek ve ses getirecek aktivitelerine devam edeceğini belirtti.

Gecede Pepsi adına konuşan Pepsi Bottling Group Pazarlama ve Ciro Yönetimi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tulpar yaptığı konuşmada; “Hepinizin bildiği gibi Pepsi, gençliğe her zaman ‘daha fazla’sını sunmayı kendine misyon edinen bir markadır. Bu gece burada kendini genç hisseden herkese ulaşmasını istediğimiz büyük bir kampanyaya daha imza atıyoruz. Her zaman ilklerin yaratıcısı olan ve gençlere daha fazlasını sunan Pepsi olarak gençlerimizi seviyoruz ve her zaman destekliyoruz.” dedi. Tulpar, kampanya hakkındaki görüşlerini ise şöyle bildirdi: “Pepsi olarak 2007 yılı boyunca kesintisiz sürecek kampanyalarımızın gnçtrkcll ile attığımız bu en büyük adımında gnçtrkcll üyelerinin hayatları boyunca unutamayacakları heyecanlar yaşamalarını istedik. Kampanya kapsamında gnçtrkcll üyelerini uluslararası arenada müzik ve futbol dünyasının ‘starları’ ile buluşturacağız. Her zaman olduğu gibi 2007 yılında da Pepsi içen kazanacak.”



Eklenme tarihi: 7.03.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler