Samsung D900’ün uGo fonksiyonu ekranları renklendiriyor

Samsung D900’ün uGo fonksiyonu ekranları renklendiriyor

Dünyanın en ince sürgülü cep telefonu Samsung D900’de bulunan uGo fonksiyonu ile kullanıcının bulunduğu ülkenin resmi, şebeke durumu ve telefon bilgileri ekrana geliyor. Cep telefonu sektörünün öncü markalarından Samsung’un 13 mm kalınlığı ile sürgülü telefonlar arasında dünyanın en incesi olma özelliğini taşıyan modeli D900, uGo fonksiyonu sayesinde kullanıcıları ilginç ve şık bir seçenek sunuyor. Ultra ince ve şık tasarımıyla dikkat çeken D900’ün ekranında kullanıcının gittiği ülke ile özdeşleşmiş bir resim beliriyor. Örneğim arka fonda boğaz köprüsü ve Ortaköy Camii’nin yer aldığı bir İstanbul boğaz manzarası yer alıyor. Ancak uGo fonksiyonun ilginçliği bununla bitmiyor. D900’ün ekranındaki manzara şebekenin çekme durumu, mesaj, cevapsız çağrı, alarm ve randevu bilgileri ve saate bağlı olarak değişik biçimlerde görünerek kullanıcının dikkatini çekiyor ve bilgilendiriyor.

Bir örnek vermek gerekirse, operatörün çekme durumuna göre ekran manzarası değişen D900’de telefon iyi çektiği zaman güneşli bir hava, iyi çekmediğinde ise bulutlu bir hava görüntüsü ekranda beliriyor. Kullanıcıya kısa mesaj geldiğindeyse ekranda geceleri havai fişek gösterisi, gündüzleriyse ardında toz bulutu bırakarak uçan bir uçak görünüyor. Sürgülü kapaklı telefonların en incesi olan D900, rahatça kayan kapağı ile iş profesyonellerinin gözdesi olmaya aday. Yüksek performanslı, 3,13 mega piksellik kamerası bulunan Samsung D900, iş yaşamında ihtiyaç duyulabilecek doküman görüntüleyici, televizyon çıkışı gibi özelliklerin yanı sıra Bluetooth desteğiyle de kullanıcıların multimedya seçeneklerini zenginleştiriyor. D900’ün geniş ve 262K renkli ekranında video ve fotoğraflar rahatça izlenebiliyor. Harici microSD girişi ise telefona ek depolama imkanı sunuyor.

Samsung SGH-D900Samsung SGH-D900’ün diğer özellikleri şöyle:

  • GSM / GPRS 850/900/1800/1900MHz, EDGE
  • 3,13 MP kamera
  • 2,1”, 240x320 px 262K renk, TFT ekran
  • Video kayıt ve mesajlaşma MPEG4, H.263
  • MP3, AAC, ACC+, AAC+
  • Digital Power Amp
  • Bluetooth, USB, PictBridge
  • Document Viewer, TV çıkışı
  • 80 MB dahili bellek, harici bellek (microSD)
  • 103,5 x 51 x 13 mm, 93 gr


Samsung SGH-D900 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Bluetooth nedir?
Yakın mesafelerde, kablosuz iletişime olanak sağlayan bir teknolojidir. Cep telefonu-kulaklık, cep telefonu-bilgisayar, bilgisayar-bilgisayar arasındaki iletişimde kablo zorunluluğunu ortadan kaldırırlar.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 7.03.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler