Samsung i7 dönüyor

Samsung i7 dönüyor

Yeni markalar ve yeni modellerle birlikte cep telefonu pazarı her geçen gün gelişiyor. Bununla birlikte de firmalar arasındaki rekabet kızışıyor. Samsung yeni telefonu i7 ile rakiplerini çok kızdıracağa benziyor. Dönen ekranı sayesinde bir hayli garip duran i7, bu özelliği ile size fotoğraf ve video çekiminde yardımcı oluyor. Gelişmiş kamera çekim özelliklerine sahip i7, 7.2 MP kamera çözünürlüğüne sahip. Tabi ki bu cep telefonu üreticilerinin ulaşabildiği en yüksek kamera çözünürlüğü değil. Daha önce yine Samsung 10 MP çözünürlüğe sahip B600 modelini tanıtmıştı. Samsung i7’yi diğer kameralı cep telefonlarından ayıran çok farklı bir özelliği var. Veritabanında sakladığı 30 farklı ülkeye ait 2600 adet fotoğraf var ve bu fotoğrafları istediğiniz an internet üzerinden güncelleştirebiliyorsunuz. İsterseniz kendi çektiğiniz fotoğrafları bu veritabanına ekleyebiliyorsunuz.

Samsung i7


3”, boyutunda Dokunmatik ekrana sahip Samsung i7’nin daha çok fotoğraf ve video çekimi yapabilmeniz için hafızası SD kart ile desteklenmiş. MP3’de dahil bir çok medya dosyasını da oynatabiliyor. İçindeki yazılım sayesinde, herhangi bir uzantıdaki videoyu, telefonun oynatabileceği uygun formatlardan birine dönüştürüyor. Gelişmiş kamera özelliklerinin arasında şok önleyici, otomatik netleme ve flaş bulunuyor. Mart ayında piyasaya sürülmesi planlanan Samsung i7’nin 450$’a satılması bekleniyor.

Piksel Nedir?
Bir bilgisayar ekranında veya görüntüsünde programlanabilen temel renk birimi. Fiziksel değil mantıksal bir birimdir. Bir pikselin boyutu, ekranın ayarladığınız çözünürlüğüne bağlıdır.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 6.03.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler