Cep telefonları için Türkçe MSN

Cep telefonları için Türkçe MSN

Ciner Medya, CepteMSN adını verdiği çok işlevli bir platformu kullanıcıların hizmetine sundu. 300 binin üzerinde abonesi bulunan CepteMSN, cep telefonlarında MSN chat programının kullanımını sağlayan, Ciner Medya'nın zengin içeriği ile birleştirilmiş yepyeni bir program. CepteMSN, menüsünün Türkçe olması ve yazılımının Türk mühendisler tarafından geliştirilmesi açısından da bir ilk niteliği taşıyor.

Cep telefonu kullanıcıları CepteMSN.com sayesinde MSN programını artık ceplerinde taşıyabilecekler. Bunun yanısıra, Ciner Medya'nın sağladığı haber paketlerini, telefon melodilerini, duvar kâğıtlarını, oyunları ve video kliplerini de telefonlarına indirebilecekler. CepteMSN, mobil içeriği sağlayıcıları ile operatörlere portal teknoloji sunan Mobinex isminde, mobil içeriği sağlayıcıları ile operatörlere portal teknoloji sunan bir şirket tarafından, hem Symbian hem de Java platformunda geliştirildi.

Baskonuş Nedir?
Baskonuş(Push to Talk), kullanıcılarının kendi aralarında sesli mesajlaşma yapmalarına imkan veren bir servistir. Bu servis ile birlikte, tek bir tuşa basılı tutarak kendi sesinizi karşı tarafa gönderebilirsiniz. BasKonuş ile tek bir kişi ile mesajlaşabildiğiniz gibi, önceden yaratılan gruplar ile aynı anda konuşabilirsiniz.

Daha fazlasın Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 2.03.2007
Kaynak: Sabah

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler