Toshiba'dan G500 ve G900

Toshiba'dan G500 ve G900

Mobil teknoloji sektörünün lider oyuncusu Toshiba, Windows Mobile teknolojisiyle güçlendirilmiş akıllı cep telefonlarıyla Türkiye pazarına giriyor. Portege G500 ve Portege G900, parmak iziyle tanıma yapan geliştirilmiş güvenlik seviyesi gibi özellikler sunuyor. Bu iki ürün, masaüstü bilgisayarlar, laptop ve telefon arasındaki entegrasyonu sağlayarak senkronizasyon sıkıntısına son veriyor. Kullanıcılar dosya ekli e-maillerine ulaşabiliyor, mükemmel kaliteli video kayıtları oluşturabiliyor, video klip yükleyebiliyor ve çoklu ortam mesajlarını alabiliyor.

Toshiba G500Portege G500: 2007 ilkbaharında geliyor
Portege G500 ve Portege G900, parmak iziyle tanıma yapan geliştirilmiş güvenlik seviyesi gibi özellikler sunuyor. Parmak izi denetimi yapan Portege G500 ve Portege G900, basit ve kullanımı kolay tarzıyla yüksek güvenlik sağlıyorlar. Bu telefonlardaki parmak izi algılayıcısı, telefon menüsü ve telefon kilidinin de kolaylıkla kullanılmasını sağlıyor. Cep telefonlarında güvenle Web bağlantısı ve e-posta kullanmak isteyen bilinçli cep telefonu kullanıcıları, Portege G500’ün HSDPA ve WiFi bağlantı avantajıyla İnternet’e ve e-postalarına kolay bir şekilde ulaşabilecekler. Bunların yanı sıra PC telefon entegrasyon teknolojisi, 2.3 inçlik bir QVGA ekran ve uzun ömürlü pil desteği gibi özellikler telefonla beraber geliyor.

Toshiba G900
Portege G900: 2007 yazının başında geliyor
Şirket bilgilerini korumaya önem veren ve mobil ortamda güvenilirlik isteyen cep telefonu kullanıcılarının talepleri için, Portege G900 genişletilmiş ekranı (3 inç geniş ekran VGA), sınıfında geliştirilmiş hareket halindeyken İnternet tarayıcısı kullanabilmesi ve panoramik çalma özelliğiyle göze çarpıyor. Yüksek profilli kullanıcıların kullanabilmesi için, bu ürüne tam bir klavye, PC telefon entegrasyon teknolojisi ve WLAN, HSDPA, WiFi ve BluetoothTM bağlantısı da dahil edilmiş. Portege G900, Outlook, Word, Excel ve Power Point’in cep telefonu versiyonları aracılığıyla, bireysel bilgisayar kullanıcılarına yardım eden küçük ekranıyla Window Mobile, Windows Mobile 6’nın yeni versiyonunu kullanacak olan ilk telefonlardan biri. Windows Mobile 6, e-postaları HTML olarak gösterebilen, geliştirilmiş takvimi, kullanıcıların işlerini daha verimli yapabilmeleri için tek bir telefonda toplanmış ileri teknolojik özelliklere sahip.

Toshiba G500 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Toshiba G900 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

HSDPA nedir?
High Speed Downlink Packet Access - Yüksek Hızlı Downlink Paket Erişimi. WCDMA teknolojisinin geliştirilmesiyle oluşturulmuş 3G/UMTS teknolojilerinden 5 kat daha hızlı bir bağlantı sağlayan protokoldür.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 2.03.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler