Samsung F700 ile kalkışa hazır

Samsung F700 ile kalkışa hazır

Samsung, Ultra Smart serisinin son modelini piyasaya sürüyor. Geleceğin teknolojisini sunan Ultra Smart F700, dokunmatik ekranı, 5 megapiksel kamerası ve yüksek bağlantı hızıyla dikkat çekiyor. Samsung, üstün multimedya özellikleri sunan Ultra serisinin son modeli Ultra Smart F700’ü görücüye çıkardı. Yenilikçi özellikler sunan F700, dünyanın en büyük telekomünikasyon etkinliği olan 3GSM World Congress’te tanıtılacak. Samsung’un son akıllı telefonunun tasarım özellikleri, kullanıcılara şimdiye dek hiç yaşamadıkları bir multimedya deneyimi sunuyor.

Samsung_F700


Samsung’un Ultra serisinin son modeli olan F700, tam dokunmatik ekranla kullanıcıya menüde özgürlük sağlarken ve QWERTY klavye ile de yazmayı kolaylaştırıyor. En son dokunmatik ekran kullanıcı arayüzü teknolojilerine sahip olan F700, dokunmatik ekrana alışık olamayanlar için de QWERTY klavye ve küçük titreşimlerle kendini belli eden düğmelerden oluşan VibeTonz teknolojisini sunuyor. Müzik listelerinin navigasyonunda daha iyi bir multimedya deneyimi için dokunmatik ekrandaki “sürükle ve bırak” yöntemi kullanılıyor. Bu sayede ses, şarkı listesi, ekran parlaklığı ve diğer menü işlevleri rahatça kontrol edilebiliyor.

Samsung_F700_02


Veri aktarımında hızın öneminin her geçen gün arttığını bilen Samsung, Ultra Smart F700’de mobil dünyanın son bağlantı teknolojilerini kullanıyor. Ultra Smart, HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) ile 7,2 Mbps’lik hıza erişebiliyor. 7,2 Mbps HSDPA hızı yakalandığında, F700 kullanıcıları sadece 4,4 saniyede bir MP3 (ortalama 4 MB) indirebiliyor. HTML tarayıcı ise QWERTY klavye ile birlikte internet uygulamalarına büyük bir kolaylık kazandırıyor. F700’ü kullanacak kişilerin dikkatini ilk çekecek şey, şüphesiz 2,78 inçlik ekran olacak. 440x220 piksellik bu ekran ve otofokus özelliği ile donatılmış 5 megapiksellik kamera, özellikle işadamları ve yaratıcı işlerle uğraşanların çok işine yarayacak. 7,2 Mbps HSDPA bağlantısı ile video izlemek, şarkı dinlemek, yüksek kaliteli fotoğrafları paylaşmak veya ofis dışındayken e-postaları kontrol edebilmek çok kolay ve hızlı olacak. Dokunmatik ekranı, gelişmiş internet bağlantı hızı ve multimedya içeriğiyle Ultra Smart F700’ün geleceğin telefonunun özelliklerini şimdiden taşıdığını belirten Samsung Electronics Telekomünikasyon Ağı İşleri Başkanı Geesung Choi, şunları söyledi: “Ultra Smart F700, cep telefonlarının gelecekte nasıl olacağının çok iyi bir örneği. Samsung, gelecek için teknolojiler üretmeye ve gelecekte de pazarın en yenilikçi ismi olmaya devam edecek.”

Samsung SGH-F700Samsung SGH-F700’ün üstün özellikleri:

  • HSDPA ile 7,2 Mbps’lik indirme hızı
  • HTML tarayıcı
  • 440x220 piksellik dokunmatik geniş ekran
  • 5MP çözünürlüğünde kamera
  • QWERTY klavye ve optik ped
  • 5MP kamera
  • Bluetooth, USB
  • UMTS, GSM850/900/1800/1900


Samsung SGH-F700 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

VibeTonz nedir?
Çalan melodiye uygun titreşim özelliğidir. Çalan melodiye ve müziğe uygun olarak titreşim özelliğinin aktif hale gelmesidir. Sürekli olarak titreme yerine, VibeTonz ile ritme uygun titreme sunmaktadır.

Daha fazlasını, Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 27.02.2007
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir | Mobiletişim

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler