Avea'da şirketlere özel: Tüm aramalar 24,5 kuruş

Avea'da şirketlere özel: Tüm aramalar 24,5 kuruş

Avea, tüm aramalarda dakikası en fazla 24.5 YKr olan tarifeleriyle yüklü cep telefonu faturaları ödeme devrini sona erdiriyor. Avea yeni kurumsal tarifeleri ile iletişim pazarında yepyeni bir döneme imzasını atıyor. Şirketlerin tüm konuşma ihtiyaçlarını karşılayacak 3 yeni kurumsal tarife ile şirketler her yönü hesaplı bir şekilde arayabiliyor. Böylece bir cepte iki telefon taşıma devrini bitiren Avea, bireysel abonelerde olduğu gibi kurumsal müşteriler için de gerçek fiyata konuşma devrini başlatıyor. Üstelik Avea Kurumsal’ın tüm yeni tarifelerinde sunulan avantajlar geçici değil, kampanya değil!

HerYöne Tarifesi
Tüm yönlerle konuşma ihtiyacı olan, varolan alternatiflerdeki aylık sabit ücretleri yüksek bulan şirketler için ideal olan bu tarife, ayda sadece 1 YTL karşılığında her yönü aynı avantajlı fiyattan aramayı sağlıyor. Dakikası yalnızca 24.5 YKr’den tüm Avea, diğer GSM operatörleri, ev/iş telefonları gönül rahatlığıyla aranabiliyor.

Ekstra Tarifesi
Tüm yönlerle indirimli konuşturan tarifede, tüm Avealılarla, evle, işle görüşmenin dakikası 20 kuruş, diğer operatörleri aramak ise sadece 24,5 kuruş. Üstelik, şirket içi görüşmelerde de Avea Kurumsal müşterileri dakikası yalnızca 10 kuruştan istedikleri kadar konuşabiliyorlar.

Şirketim Tarifesi
Şirket içi konuşma ihtiyacı fazla olan şirketler için dakikası sadece 1 kuruş ile pazardaki en ekonomik tarifeyi yine Avea sunuyor. Üstelik bu tarife ile Avea’yı, diğer GSM operatörlerini, evi/işi, tüm yönleri aramanın dakikası sadece 24,5 kuruşa.



Eklenme tarihi: 26.02.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler