Nokia 3110 Classic: Yeni teknoloji, tanıdık bir yüz

Nokia 3110 Classic: Yeni teknoloji, tanıdık bir yüz

Mobil iletişim ve multimedya cihazlarında dünya devi Nokia, Barselona’daki 3GSM Kongresi’nde, her an hayata bağlı olmayı seven kullanıcılar için uygun fiyatlı Nokia 3110 Classic’i tanıttı. Bu yeni cep telefonu, performans ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, Barselona’da düzenlenen 3GSM Kongresi’nde, yeni Nokia 3110 Classic cep telefonunu tanıttı. Klasik bir tasarıma sahip olan bu cep telefonu, her an hayata bağlanmak isteyen kişiler için son derece uygun fiyatlı bir seçenek oluşturuyor. Nokia 3110 Classic, kent yaşamına uygun tasarımının yanı sıra üç bant (GSM 900, GSM 1800/1900) şebeke desteğiyle dikkat çekiyor.

Nokia yetkilileri, bu yeni cep telefonu hakkında şunları ifade ediyor: “Nokia 3110 Classic, iyi performans, dayanıklılık ve günümüze uyarlanmış bir tarz sunuyor. Bu cep telefonunda, daha kalın bir plastiğin kullanılması yada daha büyük anten gibi, dikkat çekici bazı ayrıntılar bulunuyor. Cep telefonlarındaki en yeni trendleri takip eden Nokia 3110 Classic’te ayrıca 1,3 mega piksel kamera, genişletilebilir hafızalı müzik çalar ve FM stereo radyo yer alıyor. Nokia ailesinin en yeni üyelerinden biri olan Nokia 3110 Classic, pek çok özelliği uygun bir fiyata sunuyor.” Nokia 3110 Classic ile kullanıcılar, sevdikleri müziği otobüste, yürüyüş yaparken, hatta uçuş modu sayesinde uçakta bile dinleyebiliyorlar. Uygun bir USB portu ve Bluetooth desteğiyle, PC’deki şarkı, fotoğraf yada takvimi doğrudan cep telefonuna aktarmak da mümkün oluyor. Geliştirilebilir pek çok özellik de Nokia 3110 Classic kullanıcılarını bekliyor. Örneğin yeni Nokia Bluetooth Display Car Kit CK-15W araç kiti, araç içinde kolayca iletişim kurulmasını sağlıyor. Cep telefonundaki 2.2” renkli ekranla arama işlemleri kolayca izlenebilir ve kontrol edilebilirken, ayrı bir parça olarak sunulan kulaklık, ses ayarlama ve görüşmeleri sona erdirme işlemlerini güvenle gerçekleştirmeyi sağlıyor. Nokia 3110 Classic’in 2007 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor.

Nokia 3110 ClassicNokia 3110 Classic’in diğer özellikleri de şöyle:


  • 45.7x108.5x15.6mm, 87gram
  • Bluetooth, Kızılötesi
  • 9MB, microSD(Trans Flash)
  • 128 x 160 px, 262000 renk ekran
  • MP3 player, Radyo
  • EDGE, GPRS, E-posta okuyucu
  • 1.3MP kamera


Nokia 3110 Classic ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

GSM nedir?
Global System for Mobile Communications – Mobil İletişim için Küresel Sistem. Dijital iletişim teknolojisi ile çalışan uluslar arası hücresel mobil haberleşme standartı. GSM aboneleri, kapsama alanı içerisinde oldukları sürece Dünya'nın herhangi bir yerinden birbirleriyle sesli ve yazılı olarak iletişim kurabilirler.

Daha fazlasın Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 24.02.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler