Mobiletişim 1 Yaşında

Mobiletişim 1 Yaşında

Türkiye'nin en kapsamlı cep telefonu rehberi Mobiletişim 1 yaşında. 13 Şubat 2006 tarihinde yayın hayatına başlayan sitemiz, bir yıl gibi kısa sürede bir çok başarıya imza attı ve yüzbinlerce insana ulaştı. Sizlere en iyi şekilde hizmet vermek, en güncel haberleri ulaştırmak ve en yeni telefonları tanıtmak için çalışmalara devam etmekteyiz.

Altın Örümcek'de Mobiletişim'e 3.lük ödülü
Doruknet'in ana destekçisi olduğu ve bu yıl beşincisi düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonunda, Bilgi Teknolojileri, Portal, Rehber/Değerlendirme ve Telekomünikasyon olmak üzere dört farklı kategoride finalist olduğumuz seçmelerin sonuçları açıklandı.
Altın Örümcek
Mobiletişim, HP.com.tr'nin birinci olduğu Bilgi Teknolojileri kategorisinde 3.lüğe layık görüldü. Oylamalara katılarak bizleri değerlendiren ziyaretçilerimize ve saygıdeğer jüri üyelerine, Mobiletişim ailesi olarak teşekkür ederiz.

Alexa
Alexa'da cep telefonları kategorisinde en popüler
Mobiletişim, Amazon.com'un trafik ölçüm sitesi Alexa'da Cep Telefonları kategorisinde en popüler web sayfası olarak da başarısını devam ettiriyor.

Bir sürpriz...
Mobiletişim'in 1. yaşına özel olarak, sizler için aylar öncesinden çalışmalarına başladığımız "bir yenilik" hazırlığı içerisindeyiz. Yakında hizmetinizde olacak yeni sayfamız ile cep telefonları ve mobil teknoloji hakkındaki bilgilere daha çabuk ulaşacak, diğer telefon kullanıcıları ile anında fikir alışverişi yapabileceksiniz.



Eklenme tarihi: 13.02.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler