Toshiba TS705 başınızı döndürecek

Toshiba TS705 başınızı döndürecek

1,8 inç renkli ekran, dönebilen 1,3 Mega piksel kamera, görüntülü arama, video kayıt ve yürütme, MP3 müzik çalar ve Bluetooth™ dahil çok sayıda harika özellik içeren TS705, hem profesyonel hem de profesyonel olmayan kullanıcılar için uygun bir telefondur. TS705 klasik siyah ve şık gümüş renk seçenekleri bulunan, zarif, kapaksız bir modeldir. Çok sayıda üstün özelliğiyle iş ile keyfi birleştirmek isteyenler için mükemmel seçimdir.

Toshiba TS705TS705’in dönebilen benzersiz kamerası ile görüntülü arama çok kolay. Kamerayı dışarı doğru döndürdüğünüzde, telefonda konuştuğunuz kişi sizi görebilir. 1,3 mega piksel kamera ile, arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Ayrıca yüksek kalitede ses ve görüntüye sahip video klipler çekebilir ve bunları izleyebilirsiniz. TS705’in yüksek kaliteli MP3 müzik çaları ile sevdiğiniz müziği istediğiniz her yere götürebilirsiniz. 24MB’lık dahili hafıza ile yaklaşık 7-8 parça kaydedebilir ve daha fazlasını kaydetmek isterseniz isteğe bağlı microSD™ kartını kullanabilirsiniz.

262.000 renk ile 1,8 inçlik ekran çektiğiniz tüm fotoğraf ve videoların görkemli renklerle görüntülenmesini sağlar. Basit menü sistemiyle TS705′in kullanımı çok kolaydır. TS705, Bluetooth™ teknolojisini desteklediğinden, 10 metre mesafedeki diğer Bluetooth™ uyumlu cihazlara bağlanabilirsiniz. Bluetooth™ veya USB ile, telefonunuzu bilgisayarınızla kolay ve hızlı bir şekilde senkronize edebilirsiniz. Bir tri-band 3G telefon olması nedeniyle TS705 ideal yol arkadaşıdır.

Toshiba TS705 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 12.02.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler