Fortis, İdeal Puanlar ile cep telefonundan ücretsiz konuşturuyor

Fortis, İdeal Puanlar ile cep telefonundan ücretsiz konuşturuyor

Fortis müşterileri İdeal Kartını kullanarak veya bankacılık işlemleri ile kazandıkları İdeal Puanlar’ı ile artık bedavaya konuşabilecekler. Fortis’in Turkcell ile gerçekleştirdiği anlaşma sayesinde birikmiş İdeal Puanlar ile cep telefonuna ücretsiz Turkcell dakika/kontör yüklenebiliyor. Uygulama ile İdeal Puanlar tüm Turkcell hatlarına dakika/kontör yüklemek için kullanılabiliyor.

İdeal Puanlar’ını Turkcell dakika/kontöre çevirmek isteyenler, 3070’e hesap bildirim cetvellerindeki şifre, kullanacakları puan, kredi kartlarının son altı rakamı ve Turkcell dakika/kontör yüklemek istedikleri Turkcell hatlı cep numarası bilgilerini gönderiyorlar. İdeal Puanlar ile talep edilen dakikalar bir sonraki fatura döneminde, kontörler ise en geç bir hafta içinde hatta yükleniyor.

Hizmetten yararlanmak isteyen İdeal Kart sahiplerinin en az 15 YTL değerinde İdeal Puan’ı bulunması gerekiyor. Tek seferde yüklenebilecek Turkcell dakika/kontör alt limiti 6,5 YTL, üst limiti ise 30 YTL karşılığı İdeal Puan. Bir ayda ise en fazla 60 YTL karşılığı Turkcell dakika/kontör yüklenebiliyor. Kampanyadan yararlanmak için İdeal Kart sahibi olmak şart değil. Bankacılık işlemlerinden kazandıkları İdeal Puanlar’ı kampanya kapsamında kullanmak isteyenler 444 0 144 Fortis Telefon Bankacılığı’ndan şifreleri ile ya da www.fortis.com.tr Fortis İnternet Bankacılığı’na giriş yaparak da bu hizmetten yararlanabilecekler. Fortis’in sunduğu avantajlar bununla da bitmiyor. İdeal Puanlar’ı ile Turkcell dakika/kontör yükleyenler, işlem başına ayda iki defa olmak üzere 2 adet sponsorlu SMS de kazanacaklar.



Eklenme tarihi: 9.02.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler