Trafik stresinin yeni ilacı Callcium

Trafik stresinin yeni ilacı Callcium

Mobil dünyada devrim yaratan Callcium sayesinde İstanbul’un ana arterlerindeki 40 trafik kamerasına ulaşabilir, trafik durumuna göre en uygun güzergâhı kendiniz belirleyebilirsiniz. İstanbul’da trafik sorunu giderek daha içinden çıkılmaz bir hal alıyor ve trafikte geçirilen zaman her geçen gün artıyor. Dolayısıyla İstanbul’da yaşayanlar, zamandan kazanmak için özellikle işe giderken ve gelirken açık olan yolları tahmin etmeye çalışıyorlar.

Gelişen teknolojiler sayesinde bunun da artık pratik bir çözümü var. Geleceğin mobil teknolojilerini günümüze taşıyan Callcium sayesinde İstanbul’daki trafik durumunu cep telefonunuzdan takip edebilirsiniz. İstanbul’un ana arterlerinde bulunan 40 trafik kamerası aracılığıyla trafik görüntülerini cebinizden takip edip, yoğun olmayan güzergâhları tercih ederek trafik sıkıntısından kurtulabilirsiniz. Bu benzersiz hizmetten yararlanabilmek için tek yapmanız gereken Callcium’u cep telefonunuza yüklemek.

Mükemmel ve eksiksiz bir hizmet paketi olan Callcium’un marifetleri tabii ki trafik kameralarıyla sınırlı değil. Callcium ile McDonald’s’dan yemek siparişi verebilir, arkadaş arayabilir, arkadaşınızın nerede olduğunu görebilir, onlarla dilediğiniz her yerde MSN Messenger üzerinden yazışabilir, 1 SMS fiyatına 200 Callcium mesajı gönderebilir, Atatürk Havaalanı’ndaki en son uçuş bilgilerini inceleyebilir, en güncel haberlere ve borsa bilgilerine ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.02.2007
Kaynak: BT Dünyası

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler