Şehirlerarası telefon görüşmelerinde sınırlar kalktı

Şehirlerarası telefon görüşmelerinde sınırlar kalktı

Türkiye’nin ilk ve tek Sınırsız Şehirlerarası Telefon Görüşmesi Paketi, İkon Telekom’un yeni ürünü İkonVoIP, Cisco – Linksys SPA1001 ile hayata geçti. İkonVoIP kullanıcıları evleri ve işyerlerinde bulunan genişbant internet erişimleri (ADSL, Kablonet) sayesinde sabit fiyat ile şehirlerarası sınırsız telefon görüşmesi yapabilecekler.

ikon TelekomAmerika ve Avrupa’daki birçok ülkede görülen sınırsız görüşme hizmetleri ilk defa İkon Telekom tarafından Türk tüketicisine sunuluyor. 3 senedir lisanslı olarak Türkiye de faaliyet gösteren İkon Telekom geliştirdiği teknolojisi ve bilgi birikimi ile artık sınırsız görüşme rahatlığını Türkiye pazarına sunmanın zamanının geldiğine inanarak İkonVoIP ürünü ile aylık 34.90 YTL ye sınırsız şehirlerarası hizmeti vermeye başlıyor. Tüketiciler ADSL bağlantılarına takacakları bir telefon adaptörü aracılığıyla bütün dünya ile arada bilgisayar olmaksızın sınırsız görüşme imkanına sahip olabilecekler. Kişisel ve kurumsal olmak üzere toplam 9 ayrı fiyat seçeneğinden birini seçerek ister sınırsız olarak şehirlerarası görüşme yapabilecekler isterlerse başka bir paket seçerek Amerika ve birçok Avrupa ülkesini de sınırsız arayabilecekler.

İkonVoIP ürün ve hizmet konseptine en uygun ürün olarak Cisco‘nun Linksys ürünlerini gören İkon Telekom, büyük bir kullanıcı kitlesine hitap etmesi planlanan ürün ve hizmetlerde geniş bir ürün yelpazesine sahip Linksys’in diğer ürünlerini de kullanmayı planlamaktadır.



Eklenme tarihi: 2.02.2007
Kaynak: BT Dünyası

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler