HTC’den 2007 için dört yeni telefon

HTC’den 2007 için dört yeni telefon

Yeni yıl ile birlikte, tüm firmalardan hem yeni ürünler gelmeye devam ediyor hem de bu yıl piyasaya çıkacak telefonlar hakkında bilgiler veriliyor. HTC firması da, bu yıl piyasaya sunmak üzere farklı işlevlere sahip dört yeni modelini tanıttı. HTC’yi bu yıl P4350, Treo 680, S620 ve Clamshell telefonları taşıyacak.

P4350 modeli Kaiser olarak anılıyor. 3G desteği ve QWERTY klavyesiyle kategorisinde lider olmak istiyor. Geniş klavyesi sayesinde mesaj yazmak ve ofis belgelerini düzenlemek kolaylaşıyor. Ayrıca “Vox” sisteminede uygun.

clamshell_Wings_Elf_Kaiser


HTC’nin genelde tercih ettiği Windows Mobile 5.0 işletim sistemine sahip Treo 680 modeli, el bilgisayarı olarak karşımızda. Bu telefonun diğer ismi Elf. Telefonun üzerinde sayısal tuşlar bulunmuyor. Kaiser gibi 3G desteği ve QWERTY klavyeye sahip. Ayrıca ekranı da dokunmatik özelliğe sahiptir. Fiyatının diğer telefonlara göre düşük olacağı tahmin ediliyor.

HTC’nin BlackBerry telefonu ise S620. 201 MHz ile 400 MHz arasında değişen işlemci seçenekleri, 3G ve HSDPA ile donanım ve bağlantı özellikleri gayet güzel. Daha önce piyasaya sunulan PDA tarzı telefonlarını geliştiren HTC, bu modeline ek olarak GPS desteği de koymuş. Tuş takımı bulunmayan telefon dokunmatik ekrana sahip.

HTC’nin son telefonu ise ismi kesin olarak belli olmayan Clamshell olarak adlandırılan kapaklı müzik telefonudur. Kapağının üzerinde müzik tuşları ve dış ekranında analog bir saat bulunmakta. Bu telefon müziği sevenler için üretilmiş.



Eklenme tarihi: 28.01.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler