LG Prada: Tamamen dokunmatik

LG Prada: Tamamen dokunmatik

Apple iPhone çıkışıyla, cep telefonu kategorilerine bir yenisi daha eklendi. iPhone tasarımına benzeyen LG KE850 PRADA, parlak siyah rengiyle bakışları üzerinde topluyor. Ünlü İtalyan moda markası olan PRADA tarafından tasarlanan telefonun çizimi aslında, iPhone’den daha önce yapıldı. LG, PRADA için “Dünya’nın ilk tamamen dokunmatik ekranlı telefonu” tanımını yapıyor.

Telefon 3.2", 240x400 piksel büyüklüğünde dokunmatik bir ekrana sahip. Geniş ekranında keyifli videolar izlenilebilen PRADA’nın diğer özellikleri arasında Tri-Bant, Bluetooth, EDGE, FM Radyo ve 2 MP çözünürlüğe sahip kamera var. Üzerinde microSD kart yuvası bulunan telefonun widescreen ekranı bulunuyor. Fotoğraf makinelerinde olduğu gibi yüksek kalitede, net ve canlı fotoğraflar elde edilebilmesi için üzerinde Schneider Kreuznach lens bulunuyor. Kodak, kendi makinelerinde bu lensi kullanıyor. Etkileyici fotoğraflar için kamera çözünürlüğü önemlidir. Fakat bunun yanında kamerada kullanılan lensin kalitesi de bir o kadar önemlidir. Yani KE850’nin parlak renginin yanında, Schneider Kreuznach lensi de parlamaktadır.

LG Prada


PRADA müzik dinlemeyi sevenler için güzel bir telefon. MP3, AAC, WMA ve RealAudio ses dosyalarını, MPEG4, H.263 ve H.264 video dosyalarını oynatabilmektedir. World, Excel PowerPoint, PDF ve Messenger uygulamalarının yanında e-postalarınızı da görüntüleyebilirsiniz. Adobe Macromedia Flash tabanlı internet tarayıcısıyla HTML sayfalarını izleyebilirsiniz. Bütün bu özelliklerine rağmen 85 gram gibi şaşırtıcı bir ağırlığa sahip telefon, 99 x 54 x 12 mm boyutlarında. PRADA’nın birkaç eksiği arasında 3G’yi desteklememesi ve Wi-Fi özelliğinin zayıf olması geliyor. Kendi hafızasının 8 MB olması, üzerindeki kart yuvasının gerçektende gerekli olduğunu gösteriyor. Telefonun fiyatının 600 Euro civarında olacağı tahmin ediliyor. 2007’nin ikinci çeyreğinde piyasaya sunulması beklenen LG KE850’nin, Şubat sonlarına doğru Amerika’da, Mart ayında ise tüm Avrupa’da olması bekleniyor.

LG Prada ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 24.01.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler