Avea, yeni distribütörlük sistemi açıklandı

Avea, yeni distribütörlük sistemi açıklandı

Satış ve dağıtım stratejisini yeniden yapılandıran Avea; tüm Türkiye’yi kapsayan yeni distribütörlük dönemini başlatıyor. Gerçek fiyata kaliteli iletişim prensibini benimseyerek daha geniş kitlelere ulaşan Avea, ilk distribütörleri Protel, Techcell ve Vegatel ile müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini artırıyor. Yenilikçi ve teknolojide öncü GSM operatörü Avea; yeni distribütörlük zincirini oluşturan Protel, Techcell ve Vegatel ile tüm Türkiye’de hizmetlerini kullanıcılarına ulaştırarak pazardaki hızlı büyümesini sürdürmeyi hedefliyor. Avea’nın yeni bayi konseptinin örneğini oluşturan ve iletişim ile ilgili ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri tek noktadan sunan Avea Hizmet Merkezleri de, bu üç distribütörden sağladıkları ürün ve hizmetleri son kullanıcıya ulaştıracaklar.

Avea’nın yeni distribütörleri Protel, Techcell, Vegatel’in Genel Müdürleri ise Avea’nın varolan olgunlaşmış dağıtım altyapısını geliştirmeyi hedeflediklerini belirtirken; mevcut bayilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek kadar esnek yapılar kurduklarını, en büyük hedeflerinin tüketicilerin hizmet beklentilerini hızlı ve kaliteli bir biçimde karşılamak olduğunu vurguladılar. Avea ailesine katılan distribütörler, Avea ürünleri ile birlikte cep telefonu, Blackberry ve Mobil Bağlantı paketi kampanyaları da gerçekleştirecekler.

Avea Hizmet Merkezi
Satış kanalı olarak faaliyet gösteren hizmet merkezlerinin işletmeciliği Avea tarafından yapılıyor. Türkiye genelinde İstanbul’da 3, Ankara’da 2 ve İzmir’de de 1 adet toplam 6 mağazaya ulaşan hizmet merkezi sayısının 2007 yılında 8’e çıkarılması hedefleniyor. Hizmet merkezlerinde faturalı faturasız hat, kurumlara yönelik personel hat, kontör, pazarda talep gören cihaz, Blackberry ve mobil bağlantı paketi ile katma değerli hizmet satışları gerçekleştiriliyor. Öte yandan SIM kart değişikliği, devir işlemleri, abone bilgileri değişikliği de bu merkezlerde gerçekleştirilen aktiviteler arasında yer alıyor. Kısacası Avea Hizmet Merkezleri satış ve satış sonrası tüm hizmetleri abonelerine sunuyor.



Eklenme tarihi: 24.01.2007
Kaynak: turk.internet.com

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler