Turkcell’e “2006’nın Yıldızı” ödülü

Turkcell’e “2006’nın Yıldızı” ödülü

Türkiye’nin lider GSM operatörü Turkcell, Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü (YİK) tarafından bu yıl 5.si düzenlenen “Yılın Yıldızları Anketi”nde “2006 yılının En Beğenilen Şirketi” seçildi. 10 Ocak 2007 tarihinde düzenlenen törende Turkcell adına ödülü alan Bireysel Müşteriler Bölüm Başkanı Burak Sevilengül, Yıldız Teknik Üniversiteli 3.000 öğrenci arasında yapılan değerlendirme sonucunda bu ödüle değer görülmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Konuşmasında, her zaman müşterilerini daha iyi tanımaya, ihtiyaçlarını daha iyi anlamaya ve hayatlarına daha fazla değer katmaya çalıştıklarını vurgulayan Sevilengül, “Çalışmalarımızın gençler tarafından beğenilmesi ve ödüllendirilmesi bizim için çok önemli. Turkcell olarak geleceğimizin gençlerin elinde olduğunun bilinciyle gençleri çok önemsiyor ve gençlerle ilişkimizi gençlik kulübümüz gnçtrkcll ile pekiştirmeye ve desteklemeye çalışıyoruz. Bugün üye sayısı kısa zamanda 12 milyonu aşan gnçtrkcll kulübümüzle, daima gençlerin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya çalışıyor ve kulübümüzü çok güvendiğimiz gençlerle birlikte yönetiyoruz” dedi.

Bugüne kadar pek çok başarılı organizasyon gerçekleştiren Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü, “Yılın Yıldızları Anketi” ile toplam 26 kategoride düzenlenen anket sorularıyla, basın, medya, sanat, müzik ve iş dünyasının yıldızlarını belirledi. Ödüller, Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu’nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Turkcell son 4 yıldır Yıldız öğrencileri tarafından bu ödüle layık görülüyor.



Eklenme tarihi: 17.01.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler