Telsim Vodafone sinyal artırıyor!

Telsim Vodafone sinyal artırıyor!

Son dönem yaptığı yoğun reklam çalışmalarıyla dikkat çeken Telsim Vodafone’da kapsama, kapasite ve konuşma kalitesi olarak Vodafone’un global standartlarına ulaşmak için düğmeye basıldı. Çırağan Sarayı’nda, Vodafone Türkiye CEO’su Attila Vitai’nin katılımı ile gerçekleşen basın toplantısında Telsim’in Vodafone’a resmen devrolmasından bu yana gerçekleştirilen çalışmalar ve geleceğe yönelik planlar hakkında bilgi verildi.

Attila VitaiAttila Vitai, 1 Ocak 2007 itibariyle ilk kez Telsim ve Vodafone logolarının bir arada kullanılmaya başladığına işaret etti. Vitai, “İmza töreninden bu yana, logo değişimine ilişkin yöneltilen sorulara, Telsim altyapısının Vodafone’un dünya standartlarındaki kalitesine ulaşmadığı müddetçe Vodafone logosunun kullanılmayacağı yanıtını vermiştik. Bugün sizlerin de gördüğü üzere Telsim ve Vodafone logoları nihayet bir arada kullanılıyor. Bu, aradan geçen 6 aylık süreçte yeniden yapılanma anlamında gelinen noktanın ve Telsim’deki değişimin bir göstergesi ve müjdesidir” şeklinde konuştu.

Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye getirmek amacıyla, farklı faktörlerin önemini ölçen ve Ekim 2006’da gerçekleştirilen araştırma sonuçlarını da paylaşan Vitai, “Araştırmamız gösteriyor ki, şebeke müşterilerimizin memnuniyetindeki en önemli faktördür. Bunu sırasıyla; servis, tarife, kontak ve cihaz takip ediyor. Fatura ise bu sıralamada en sonda yer alıyor” şeklinde konuştu.

Sınırlar Ötesi adlı reklam kampanyasının bugüne kadar Vodafone’un yaptığı en maliyetli reklam çalışması olduğunu söyleyen Vitai: ”Ayrıca, yeni Sınırlar Ötesi Paketimiz ile yurtdışında yaşayan Türklere emsalsiz bir kavuşma fırsatı veriyoruz. Türkiye’ye özel ve bir ilk olan yeni tarifemiz ile Telsim Vodafone kullanıcılarını, yurtdışındaki Vodafone kullanan akrabaları, iş bağlantıları ve dostlarıyla aynı ülkedeymiş gibi ve hiç olmadığı kadar ucuza konuşturuyoruz.” şeklinde devam etti.

Basın toplantısı çerçevesinde, yeni reklam kampanyası sloganına atıfta bulunan Attila, Şebeke İyileştirme Projesi’nin amacının Telsim Vodafone’luları sevdikleri ile her yerde her koşulda buluşturmak olduğunu hatırlattı. Şebeke alt yapısını güçlendirmek adına Motorola’yla yapılan işbirliği çerçevesinde 1 milyar Amerikan Doları yatırım yapılacağını belirten Vitai, Vodafone’un en son mobil teknolojiyi ve dünya çapındaki bilgiyi Türkiye’ye aktaracak donanım ve tecrübeye sahip olduğunu söyledi.

Telsim Vodafone’un geleceğe yönelik planları konusunda da bilgi veren Attila Vitai, “Amacımız Şebeke İyileştirme Projesi’nin sonunda Türkiye’deki en iyi şebekeyi kurmaktır. Abonelerimiz yakın zaman içerisinde şebeke erişimi ve konuşma kalitesinde kayda değer bir gelişme görecekler” şeklinde konuştu.



Eklenme tarihi: 15.01.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler