Cep telefonuyla çekilen filmler ödüllendiriliyor

Cep telefonuyla çekilen filmler ödüllendiriliyor

Kendi alanında bir “ilk” olan Nokia Nseries Kısa Film Yarışması’nda başvurular sürüyor. Herhangi bir cep telefonu ya da dijital kamera ile çekilen kısa filmlerin son teslim tarihi 31 Ocak 2007

Nokia N93 ile çektiği “Zaman Hırsızı” adlı kısa filmle adından söz ettiren ünlü yönetmen Ümit Ünal’ın katkıları ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) desteğiyle düzenlenen Nokia Nseries Kısa Film Yarışması’na amatör ya da profesyonel herkes katılabiliyor. Yarışmaya, www.nserieskisafilm.com web adresi üzerinden ya da Nokia Shop’lar ve İKSV’de bulunan formlar doldurularak başvurulabiliyor.

Başvuruların tamamlanmasının ardından, yarışmanın ilk aşamasında her türlü cep telefonu ya da dijital kamera ile çekilen kısa filmler yarışacak. Ön elemeyi geçen çalışmalar, Ümit Ünal, Yeşim Tabak, Uğur İçbak, Sertaç Şener ve Azize Tan’dan oluşan jüri tarafından ikinci bir değerlendirmeye tabi tutulacak. Bu değerlendirmede ilk 10’a giren kısa filmlerin yönetmenlerine birer Nokia N93 hediye edilecek. Böylece Nseries Kısa Film Yarışması’nın final aşamasına start verilmiş olacak. Bu aşamada 10 yönetmen Nokia N93 ile birer kısa film daha çekecek ve ardından aynı jüri ilk 3’ü seçecek. Yarışmanın birincisi 5.000 YTL, ikincisi 3.000 YTL, üçüncüsü 2.000 YTL ile ödüllendirilecek.



Eklenme tarihi: 7.01.2007

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler