Müzik tutkunları Nokia N91 8GB ile coşacak

Müzik tutkunları Nokia N91 8GB ile coşacak

Teknolojinin sunduğu imkanların artması ve rakip firmaların çoğalması, her zaman olduğu gibi kullanıcılara faydalı oluyor. Aylardan beri hakkında birçok söylentilere sebep olan, tasarımı hakkında yüzlerce resim çizilen iPhone üretilmeyi beklerken, Nokia N91 8GB ile çok yakında dünya piyasalarını sarsacağa benziyor.

Nokia N91 8GB Multimedya -1-


Nokia, kullanıcıların ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap verebilmesi, iPhone ve diğer ürünlerle daha iyi yarışabilmesi için, telefonun kendi iç hafızasının 8 GB olarak üretilmesini kararlaştırdı. Nokia N91’in 8 GB hafızasının olması müzik tutkunlarını gerçektende çılgına çeviriyor. Bu büyüklükteki hafızası ile içinde 2.000’i aşkın şarkıyı saklayabiliyor. Yeni donanımlı N91, A2DP 3D Surround ses sistemi özelliği sayesinde inanılmaz bir müzik keyfi yaşatıyor.

Nokia’dan yapılan açıklamaya göre, N91 multimedya telefonu için Yahoo Music ile de ortak bir çalışma içine girdiklerini açıkladı. Bu ortaklık sayesinde insanlar istedikleri müziğe kolayca ulaşabilecekler. Amerika’da çıkması an meselesi olan Nokia N91 için yakında “Play” tuşuna basılabilir.

Nokia N91 8GB ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 5.01.2007
Kaynak: Mobiletişim – Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler