Hem USB Flash Memory hem SD Memory

Hem USB Flash Memory hem SD Memory

Fotoğraf makinesi, video, cep telefonu gibi cihazlar artık çeşitli kartlarda bilgi saklıyorlar. Bilgisayarınızda bu cihazları okutacak sürücünüz yoksa cihazı ara kabloyla bağlamak zorunda kalıyorsunuz. Ancak Sandisk’in duyurduğu yeni ürün pratik bir çözüm getirecek gibi. Cihazın dahili USB girişi işleri kolaylaştırıyor.

SanDisk iki farklı kullanım alanının standartlarını birleştirmiş ve tek bir cihaz içinde USB disk ve SD kartı sunuyor. USB 2.0 destekli ürün sahip olduğu kapaklı yapı sayesinde ister USB disk gibi kulanılıyor, ister veri aktarımı bittikten sonra kapak kaptılarak SD Kart halini alıyor. USB port girişi yüzünden daralan alanı sebebi ile, şu anda piyasada bulunan 2GB' lık SD kartlara karşılık SanDisk 1 GB' a kadar olan modelleri çıkartacağını açıkladı.

İki farklı kullanım alanının en popülerlerini birleştiren ve ek kart okuyucusuna gerek kalmadan bilgisayar ile USB 2.0 üzerinden hızlı bir şekilde haberleşen cihaz, zaten çok kullanılmakta olan standartları desteklediği için muhtemelen çok tutacaktır. Şubat ayının ortalarına doğru piyasaya çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 1.01.2007
Kaynak: Donanım Haber

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler