2005'in en iyi telefonları

2005'in en iyi telefonları

Hürriyet gazetesinin teknoloji eki olan E-Yaşam'ın seçtiği 2005 yılının en iyi ürünleri arasındaki cep telefonlarını sizin için derledik.

En kapsamlı telefon Sony Ericsson W800i
Sony Ericsson w800i, Walkman serisi bir telefon olmasından gelen müziğe yatkın özelliklerinden 2 megapiksel kamerasına, el fenerinden radyosuna kadar bir cep telefonunun size sağlayabileceği tüm beklentileri karşılayabilmesiyle yılın en kapsamlı cep telefonu oldu.

En iyi iş telefonu Nokia 9500 Communicator

Katlanır tasarımı, dahili klavyesiyle kolay yazı yazabilme imkanı, gelişmiş sunum ve doküman görüntüleme özellikleri ve işlerinizi kolaylaştırmaya yönelik diğer fonksiyonlarıyla neredeyse mini bir dizüstü bilgisayarın becerilerine sahip olan Nokia 9500 Communicator, yılın iş telefonu olmaya hak kazandı.

Multimedya cep telefonu Samsung SGH-D600
Ses konusundaki yeteneklerini çektiği fotoğraflarda da gösterebilen, üstelik doğrudan televizyon bağlantısı sayesinde çektiğiniz resimleri ve videoları anında büyük ekranda görüntüleyebilen Samsung SGH-D600, yılın multimedya cep telefonu unvanını kazandı.

En çekici cep telefonu Motorola RAZR V3
İnce gövdesi, sağlam yapısı, siyah, gümüş ve pembe renk seçenekleri ve geliştirilmiş özellikleriyle kullananları kendisine hayran bırakan ve çoğu kişinin sahip olmayı hayal ettiği Motorola RAZR V3, yılın en çekici cep telefonu tasarımı kategorisinde ilk sırayı göğüsledi.

Listenin tamamını görmek için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 31.12.2005
Kaynak: Hürriyet

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler