Turkcell faturaları artık görüntülü olarak cebinizde

Turkcell faturaları artık görüntülü olarak cebinizde

Turkcell, bireysel ve kurumsal tüm faturalı hat abonelerinin aylık fatura detaylarını MMS uyumlu cep telefonlarından görüntüleyebilme imkanı sunuyor. 3 kısa mesaj ile ücretlendirilen FaturaCell MMS servisi ile anlık sorgulamanın yanı sıra abone olarak da her ay düzenli bir şekilde fatura ve fatura ayrıntısına görüntülü mesaj olarak cep telefonlarından ulaşmak mümkün olacak.

Fatura bilgilerinin her ay düzenli olarak cep telefonlarına gelmesini isteyen Turkcell aboneleri “ABONE MMSFATURA” yazarak 2222 Kısa Mesaj numarasına SMS gönderdiklerinde fatura görüntüleri, fatura kesimini takiben cep telefonlarına ulaşıyor. Anlık sorgulama yapmak için, “MMSFATURA” yazarak 2222’ye SMS gönderildiğinde son fatura bilgileri ve detayları görüntülenebiliyor.

Turkcell Fatura Detaylı bir fatura görüntüsünü cep telefonlarına ulaştıran bu servis ile basılmış olan son faturaya ait fatura kesim tarihi, son ödeme tarihi, fatura tutarı, kullanım ücretleri, indirimler, vergiler gibi tüm ödeme bilgilerinin yanı sıra kullanım dönemine ait konuşma, kısa mesaj, GPRS kullanımı, gibi tüm ayrıntılara ulaşılabiliyor. Fatura detaylarının uzun olması durumunda birden fazla SMS olarak gelse dahi yalnızca 3 SMS ile ücretlendirilen servis, ay içinde yapılmış olan harcamaların tamamının normal fatura görünümünde cep telefonlarına gelmesini sağlıyor.

Bireysel hat kullanıcılarının yanı sıra kurumsal hat sahiplerine de hizmet veren FaturaCell MMS, Türkiye’de ayrıntılı fatura bilgilerinin cep telefonundan görüntülenmesine olanak sağlayan ilk servis olma özelliği taşıyor.

FaturaCell MMS servisini iptal ettirmek için, “ABONE IPTAL MMSFATURA” yazarak 2222’ye kısa mesaj gönderilmesi yeterli oluyor.



Eklenme tarihi: 29.12.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler