Avea'dan W810i kazandıran yılbaşı kampanyası

Avea'dan W810i kazandıran yılbaşı kampanyası

15 Aralık 2006 – 10 Ocak 2007 tarihleri arasında Yılbaşı Kampanyası başlığı altındaki servisleri kullanan Avea aboneleri kampanya sonunda yapılacak çekilişe katılma hakkı kazanacaklardır. Bu çekiliş sonunda 10 kişiye SonyEricsson W810 model cep telefonu hediye edilecektir.
Sony Ericsson W810i
Kampanyaya katılım, www.avea.com.tr'de bulunan Yılbaşı sayfasından, wap.avea.com.tr'deki ya da *100# üzerinde yer alan Yılbaşı Kampanyası başlığı altında yer alan içerikleri alma yoluyla gerçekleşecektir.

Oyun, Video, Mono Melodi, Poli Melodi,
Gerçek Ses, Tema, Duvar Kağıdı, Logo, Müzikİndir (sadece WAP üzerinde) içeriklerinin yer aldığı Yılbaşı Kampanyası menüsüne giren aboneler bu servislerden herhangi birini kullandıkları takdirde cep telefonlarına SMS gönderilecek ve kampanyaya çekiliş hakkı kazandıkları bilgisi verilecektir. Bu servislerden indirilen her içerik için bir çekiliş hakkı kazanılacaktır. Sadece oyun servisi için şöyle bir uygulama olacaktır: 30 SMS veya 35 SMS ücretindeki oyunlardan birini indiren abone 2 çekiliş hakkı, 42 SMS veya 54 SMS ücretindeki oyunlardan birini indiren abone ise 3 çekiliş hakkı kazanacaktır.

Sony Ericsson W810i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 26.12.2006
Kaynak: Avea

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler