Nokia Nseries ile Multimedya Deneyimi, İstanbul Modern’de

Nokia Nseries ile Multimedya Deneyimi, İstanbul Modern’de

Mobil iletişimde dünya devi Nokia, multimedya bilgisayarlarından oluşan Nokia Nseries alt markası ile sanata verdiği desteği sürdürüyor. Nokia Nseries, Türkiye’nin ilk özel modern sanat müzesi olan İstanbul Modern’in sürekli ve süreli sergilerine multimedya tur desteği veriyor. Nokia N72 cihazlarla gerçekleştirilen işbirliğiyle, ziyaretçiler, sergileri gezerken aynı zamanda görsel-işitsel multimedya deneyiminden de yararlanıyorlar.

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, Nseries alt markası ile sanata verdiği desteği, modern sanat çalışmaları ile sürdürüyor. Türkiye’nin ilk özel modern sanat müzesi olan İstanbul Modern’in Multimedya Tur Sponsoru olan Nokia Nseries, Nokia N72 multimedya bilgisayarlarıyla, ziyaretçilere görsel-işitsel bir tur sunuyor.

İstanbul Modern’in sürekli ve süreli sergilerinde multimedya turlarına sponsor olan Nokia Nseries’in bu hizmetiyle, müze ziyaretçileri gezdikleri sergilerle ilgili bilgileri ister metin, ister resim veya video, isterlerse de sesli olarak Nokia N72 üzerinden takip edebiliyorlar. Böylece sergiler hakkında yoğun ve etkin bir bilgilendirme yapılıyor. Ayrıca Türkiye’de ilk kez görme ya da işitme engelliler de bu hizmet sayesinde bir müzeyi her yönüyle gezip eserler hakkında bilgi alabiliyorlar.

Nokia N72 hakkındaNokia N72
Nokia N72, yüksek performanslı multimedya uygulamalarıyla mobil iletişime yeni bir boyut katıyor. 2 megapiksel kamerasıyla kaliteli fotoğraf çekimi sağlayan Nokia N72’nin özellikleri arasında ayrıca entegre dijital müzikçalar, özel fotoğraf ve müzik tuşları, entegre web tarayıcı, FM radyo ve Visual Radio (Görsel Radyo) desteği bulunuyor.

Kullanıcılar Nokia N72’yi dijital müzik parçalarıyla kişiselleştirebiliyorlar. Telefonun içindeki entegre dijital müzikçalar ile hareket halindeyken de müzik dinlemenin tadını çıkarıyorlar. Şarkılara tek tuşla ulaşma imkanı sunan N72, Nokia Music Manager ile CD’den kayıt yapılmasına, çalma listeleri oluşturulmasına ve müzik transferine olanak sağlıyor.

Nokia N72 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 25.12.2006
Kaynak: Kurumsal Haberler

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler